‘Opvolger iPhone 5C krijgt roze kleuroptie’

De opvolger van de iPhone 5C wordt in het roze beschikbaar. De huidige iPhones hebben al een optie in rose gold, maar de nieuwe kleur is feller zoals bij de huidige iPod Touch.

De producten die Apple op de markt brengt krijgen altijd veel aandacht, zowel met de bekendmaking als vooraf. Het meest populaire product van het bedrijf is natuurlijk de iPhone. Nu we de iPhone 6S een aantal maanden hebben, kunnen we verder kijken naar de nieuwe generatie.

iPhone 5SE

Het bijzondere aan de geruchten hiervan is dat er niet alleen een iPhone 7 en 7 Plus zullen komen, maar ook een opvolger van de iPhone 5C. De plastic iPhone werd tegelijk met de iPhone 5S gelanceerd en werd gezien als de iPhone voor mensen met een lager budget. Er zijn al meerdere namen bedacht voor het toestel zoals de iPhone 5SE, iPhone 6C en iPhone 7C.

RozeiPhone 5se

Er zijn een aantal dingen bekend over het toestel, zo krijgt het een 4 inch-scherm zoals de iPhone 5S had. Verder zal de behuizing niet van plastic gemaakt worden, maar van aluminium. Daarnaast kwam er vandaag nieuws binnen over de nieuwe iPhone. Hij zal waarschijnlijk beschikbaar worden in fel roze. Het Japanse Macotakara beweert dat de iPhone 7C een roze kleuroptie krijgt die vergelijkbaar is met die van de zesde generatie iPod Touch.

4 inch-scherm

Het is in smartphoneland steeds normaler geworden om een groter toestel te hebben. De meeste vlaggenschepen hebben schermdiagonaal van 5 inch of meer. Daarmee is het 4 inch-formaat van Apple behoorlijk verdwenen. De verkoop van het nieuwe toestel zal bepalen of het 4 inch-formaat nog steeds in trek is.

Presentatie

De iPhone 7C wordt vermoedelijk in maart gepresenteerd. Als Apple zijn releasepatroon aanhoudt zal het bedrijf zijn nieuwe reeks iPhones dan aankondigen. Dit zal plaatsvinden in Californië in Cupertino, de plaats waar Apple gevestigd is. Het bedrijf presenteert zijn toestellen altijd buiten grote evenementen om.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Samsung Galaxy S8 verbeterpunten voor Galaxy S9

Deze 5 dingen moet Samsung verbeteren bij de Galaxy S9 lees verder

LG G6

Deze vijf dingen willen we bij de LG G7 zien lees verder

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters