'Opvolger iPhone 3G komt tijdens Apple's Worldwide Developer Conference'

Apple heeft gisteren de wereldpers voorzien van een uitnodiging van het Apple Worldwide Developer Conference evenement in San Francisco. De geruchten over de opvolger van de iPhone 3G laaien hiermee op aangezien dit event precies een jaar na de lancering van de iPhone 3G gaat plaatsvinden.

11 juni vorig jaar stond helemaal in het teken van de Apple iPhone 3G. Precies een jaar later heeft Apple dit event wederom op de planken staan en alles wijst erop dat de iPhone 3G een opvolger krijgt in een nieuwe versie van de iPhone. De geruchten voor het nieuwe model worden ondersteund doordat Apple topman Steve Jobs rond juni weer terug zou komen van zijn verlof, om weer fulltime aan de slag te gaan. Daarnaast heeft Jobs een jaar eerder op precies hetzelfde event de iPhone 3G aangekondigd en twee jaar daarvoor de iPhone. Logischerwijs zou de derde generatie iPhone dus ook in juni door Jobs bekendgemaakt moeten worden. De lancering van de nieuwe iPhone zal samenvallen met de lancering van iPhone OS 3.0 dat boordevol nieuwe functionaliteiten zal zitten. Software 3.0 zal een paar nieuwe functies toevoegen aan het bewerken in sommige applicaties. Zo zul je mail, notities en sms voortaan in landscape-mode kunnen typen. Daarnaast zullen er duizend nieuwe Api’s in de nieuwe firmware aanwezig zijn, zodat ontwikkelaars ook aan hun trekken kunnen komen.

Het WWDC zal plaatsvinden van 8 juni tot en met 12 juni. Op de eerste dag zal Apple naar verwachting een keynote op de agenda zetten waarmee het zijn nieuwe producten zal lanceren voor het komende jaar. Duidelijk is wel dat de komende maanden weer in het teken zullen staan van iPhone-geruchten en misschien zelfs feiten.

Apple Worldwide Developer Conference

 

Bron: Apple

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters