'Opvolger iPhone 3G krijgt de beschikking over Wi-Fi 802.11n en videobewerking'

In de nieuwe bètaversie van het iPhone 3.0 OS zijn sporen te vinden van een nieuwe chip die ondersteuning zou bieden aan de zuinigere Wi-Fi 802.11n-standaard. De opvolger van de iPhone 3G zou hiermee het eerste toestel kunnen worden dat ondersteuning biedt aan de snellere Wi-Fi N-standaard.

iPhone Wifi N

De geruchtenronde voor de nieuwe iPhone is weer in volle gang en daarbij komen er dagelijks nieuwe roddels en volgens anderen zelfs feiten naar buiten rollen over de opvolger van de iPhone 3G. Deze keer is een nieuw stukje bewijs gevonden volgens Appleinsider over de langverwachte opvolger van het Apple imperium. Zo zou er in de firmware van de tweede bèta van het iPhone OS 3.0 een stukje code te vinden zijn dat ondersteuning moet bieden aan een chipset die nog niet te vinden is in de huidige generaties iPhones. De Broadcom BCM4325-chip biedt ondersteuning voor 5GHz Wi-Fi-netwerken oftewel de N-standaard die in veel nieuwe Apple-laptops te vinden is. Deze relatief nieuwe standaard is nog niet terug te vinden in mobieltjes en hiermee zou Apple dus zijn concurrentie te slim af kunnen zijn. Wi-Fi 802.11n staat voor hogere snelheden en is net wat energiezuiniger dan zijn voorgangers b en g. Dankzij deze nieuwe standaard zou de nieuwe iPhone snelheden tot theoretisch 540 Mbps aan kunnen.

Gisteren kwamen ook nieuwe geruchten naar buiten over nieuwe videomogelijkheden voor de iPhone. Zo zou er een nieuwe mogelijkheid zijn om videoclips te bewerken, te scrubben en bij te knippen. De geruchten gaan dat de nieuwe iPhone tijdens de Worldwide Developer Conference zal worden aangekondigd. Dit event vindt plaats van 8 juni tot en met 12 juni in Amerika.

Bron: appleinsider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters