'Opvolger iPhone 3G krijgt de beschikking over Wi-Fi 802.11n en videobewerking'

In de nieuwe bètaversie van het iPhone 3.0 OS zijn sporen te vinden van een nieuwe chip die ondersteuning zou bieden aan de zuinigere Wi-Fi 802.11n-standaard. De opvolger van de iPhone 3G zou hiermee het eerste toestel kunnen worden dat ondersteuning biedt aan de snellere Wi-Fi N-standaard.

iPhone Wifi N

De geruchtenronde voor de nieuwe iPhone is weer in volle gang en daarbij komen er dagelijks nieuwe roddels en volgens anderen zelfs feiten naar buiten rollen over de opvolger van de iPhone 3G. Deze keer is een nieuw stukje bewijs gevonden volgens Appleinsider over de langverwachte opvolger van het Apple imperium. Zo zou er in de firmware van de tweede bèta van het iPhone OS 3.0 een stukje code te vinden zijn dat ondersteuning moet bieden aan een chipset die nog niet te vinden is in de huidige generaties iPhones. De Broadcom BCM4325-chip biedt ondersteuning voor 5GHz Wi-Fi-netwerken oftewel de N-standaard die in veel nieuwe Apple-laptops te vinden is. Deze relatief nieuwe standaard is nog niet terug te vinden in mobieltjes en hiermee zou Apple dus zijn concurrentie te slim af kunnen zijn. Wi-Fi 802.11n staat voor hogere snelheden en is net wat energiezuiniger dan zijn voorgangers b en g. Dankzij deze nieuwe standaard zou de nieuwe iPhone snelheden tot theoretisch 540 Mbps aan kunnen.

Gisteren kwamen ook nieuwe geruchten naar buiten over nieuwe videomogelijkheden voor de iPhone. Zo zou er een nieuwe mogelijkheid zijn om videoclips te bewerken, te scrubben en bij te knippen. De geruchten gaan dat de nieuwe iPhone tijdens de Worldwide Developer Conference zal worden aangekondigd. Dit event vindt plaats van 8 juni tot en met 12 juni in Amerika.

Bron: appleinsider

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

iPhone SE2 (mogelijk)

Kruising opgedoken tussen iPhone X en iPhone SE lees verder

Wiko View 2 Pro preview Samsung Galaxy S10

Samsung heeft grootse plannen voor Samsung Galaxy S10 lees verder

HTC U12+

Eindelijk gelekt: Maak kennis met de HTC U12+ lees verder

Nokia 2 met stock Android

Dit zijn de beste smartphones met stock Android lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters