'Opvolger iPhone 4 wordt op 6 juni bekendgemaakt'

Apple heeft bekend gemaakt dat het Worldwide Developers Confrence van de fabrikant op 6 juni van start zal gaan. Traditiegetrouw zal de fabrikant naar verluidt daar de opvolger van de huidige generatie iPhone gaan aankondigen en de nieuwe iOS-software.

Fabrikant Apple heeft voor haar ontwikkelaars weer een vierdaagse conferentie georganiseerd genaamd het WWDC. Van 6 juni tot en met 10 juni zal in San Francisco het Apple Worldwide Developers Conference gaat plaatsvinden waarop de fabrikant traditiegetrouw de opvolger van de huidige generatie iPhone zal gaan aankondigen. De eerste generatie iPhone werd op de zelfde conferentie en in de zelfde maand in 2007 aangekondigd door Apple en sindsdien is het elk jaar raak tijdens het WWDC in juni. De verwachting is dan ook dat Apple op de eerste dag zelf een persconferentie zal gaan houden waarop het de nieuwe iPhone 5 zal gaan bekendmaken.

Op de website van het WWDC valt ook te lezen dat bekend gemaakt zal worden hoe de toekomst van iOS eruit zal komen te zien. De verwachting is dat Apple volgende maand een kleine preview van iOS 5 zal gaan geven en vervolgens in juni de nieuwe software met de nieuwe iPhone zal bekendmaken.

Entree voor de conferentie is overigens niet goedkoop voor normale zielen; men dient 1599 dollar te betalen voor een ticket. Pers kan gratis naar binnen, mits er genoeg plek is en de kans daarop is altijd klein. Een week voor de conferentie stuurt Apple meestal een uitnodiging naar de pers om op 6 juni de persconferentie bij te wonen waarop het grote nieuws bekend gemaakt zal worden. All About Phones zal de persconferentie live gaan verslaan op haar live-pagina voor haar bezoekers.

Apple WWDC 2011

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. ansai -

  Upgrade is niet noodzakelijk. 4 was nodig vanwege achterlopen op de concurrentie {lage resolutie n tragere proc}. Windows phone 7 heeft nog geen dualcore; rim niet; symbian niet. Alleen android n paar. Verizon heeft pas net de 4. Ik denk pas in sept met gelijk ios5 v launch. Ik zie apple liever ip5 direct mt ios5 willen launchen. In juni is preview dus nog niet klaar.

 2. Eise -

  Alles wijst er toch op dat er een nieuwe iPhone aangekondigd gaat worden dan. Kan je ook al een beetje aan de software versie aanduiding zien lijkt me.
  Bovendien zegt de naam van die site genoeg… rumors… Hier plaatsen ze toch het bericht wat door Apple bevestigd is…

  @ die domme ansai gast
  idd blijf dan beter weg als je niet kan onderbouwen waarop je mening gebaseerd is. Alle info die hier staat klopt gewoon hoor. Of was je aan het bashen? Dan kan je beter helemaal wegblijven.

headphone jack

Waarom Google headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

WhatsApp Emoji

Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen lees verder

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro onthuld: high-end smartphone met dunne schermranden komt naar Nederland lees verder

Specificaties en foto eerste smartphone van Razer gelekt lees verder

Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018

Flink aantal renders Samsung Galaxy A5 2018 en Galaxy A7 2018 gelekt lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters