Opvolger LG V10 komt dit kwartaal

In zijn Q2 2016 kwartaalcijfers heeft LG laten weten dat ze dit kwartaal (Q3) komen met een nieuw toestel in de V-lijn.

LG V10

Vorig jaar kwam LG met een nieuwe toestel-lijn: de V-lijn. Een eerste toestel in deze lijn was de LG V10. De smartphone was voorzien van een net rubber ontwerp met aan de voorzijde twee schermen. Een normaal scherm en een ander, kleiner, tweede scherm dat gebruikt wordt om notificaties of snelkoppeling op weer te geven. Aan de achterzijde zat een goede camera en eveneens was het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner in de powerknop aan de achterzijde van de smartphone. Dominick had het toestel uitgetest en was er heel positief over.

Opvolger LG V10

Tijdens het voorstellen van zijn, tegenstellende, kwartaalcijfers heeft LG laten weten dat ze dit kwartaal zullen komen met een opvolger van de LG V10. Waarschijnlijk zal dit toestel de LG V20 worden. Heel veel over het toestel weten we nog niet. We weten er eigenlijk bijna niets van buiten dat LG het toestel waarschijnlijk in september zal aankondigen in plaats van oktober. Dit om de concurrentie met de nieuwe iPhone van Apple te kunnen aangaan.

LG G5

Een andere reden dat LG de opvolger van zijn LG V10 vroeger zal aankondigen zijn waarschijnlijk de tegenvallende verkoopcijfers van de LG G5. Dit toestel van LG werd tijdens MWC in Barcelona aangekondigd als opvolger van de LG G4. Op zich is het een heel interessant toestel, maar door zijn hogere prijs verkoopt het toestel niet zo goed als LG had gewild.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters