Opvolger Sony Xperia mini krijgt volledige review

De Russische site Mobile Review heeft een volledige review online gezet van een nog onbekend Sony Xperia-toestel, dat voorbestemd lijkt om de mini’s van de Xperia-serie op te volgen. De naam: Xperia Tapioca.

Sony Tapioca

Het kleine toestel wordt, althans in Rusland, onder de tweehonderd euro geprijsd en is uitgevoerd in stevig soft-touch plastic. Het typenummer van het apparaat is ST21i.

De nieuwe Xperia biedt Android Ice Cream Sandwich voor een lage prijs. Daarvoor moet wel een goedkoop en klein scherm voor lief worden genomen. Het ontwerp wijkt sterk af van de eerder getoonde Xperia S, U en P-serie, die nogal rechthoekig zijn uitgevoerd. Volgens de Russische reviewer laat de ST21i een betere indruk achter dan de Xperia U als het gaat om de gebruikte materialen.

Op de camera is ook bezuinigd om de prijs omlaag te krijgen: die biedt slechts 3-megapixel en heeft geen autofocus. Het HVGA-scherm van 320×480 pixels is eigenlijk niet meer van deze tijd, maar volgens de reviewer is de kleurweergave wel redelijk. Voor een budgetproduct, meldt hij erbij.

Er zit een accu in met een capaciteit van 1450 mAh, het toestel is voorzien van alle gebruikelijke verbindingen en er zit 512 mb RAM in plus 3GB intern geheugen. De telefoon wordt aangedreven door de Qualcomm MSM7227 chipset die draait op 800 Mhz en de Adreno 200-GPU. Angry Birds Space op dit toestel spelen leidt tot een teleurstelling: dat kan niet, meldt de reviewer. Dat soort games en andere zware toepassingen kan deze Xperia niet aan.

De reviewer sluit af met de conclusie dat je voor hetzelfde geld een iets betere Samsung Galaxy Ace kunt krijgen.

Xperia Tapioca

 

Xperia Tapioca

 

Xperia Tapioca

 

Bron: Mobile Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters