‘Opvolger Sony Xperia Z3 krijgt 4GB ram’

Sony leverde begin september met de Xperia Z3 haar nieuwe vlaggenschip af. In februari moet zijn opvolger alweer klaar zijn. Als de uitgelekte specificaties kloppen, kunnen wij niet wachten tot hij uitkomt.

De Sony Xperia Z4 lijkt behoorlijk beter dan de Z3 te zijn

Op AnTuTu en Digi-Wo lekten namelijk de eerste specificaties over de Sony Xperia Z3x uit, zoals hij nu nog wordt genoemd. Dikke kans dat de telefoon op het Mobile World Congress in Barcelona in februari 2015 gewoon de Xperia Z4 wordt genoemd.

De Sony-telefoon die nu opdook in een benchmarktest heeft een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. In de smartphone zit een Snapdragon 810-processor van Qualcomm. Deze heeft vier Cortex A57-kernen en vier Cortex A53-kernen.We durven er vergif op in te nemen dat die een hogere kloksnelheid heeft dan de 2,5 GHz in de Xperia Z3. De GPU is Adreno 430.

Nu draait de telefoon nog op Android 4.4.2, maar dat zal bij de release – bijna vanzelfsprekend – wel een variant van Android L zijn. De camera zou foto’s maken in 22 megapixel. Met 7,9 millimeter moet de Sony-smartphone niet al te dik worden. Verder zou hij 150,1 bij 69,5 millimeter meten.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten naar buiten komen dat Sony werkt aan een telefoon met bizarre specificaties. Ook toen werd de telefoon de Xperia Z3x genoemd. De leaks van toen komen redelijk overeen met die van nu.

Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters