‘Opvolger Sony Xperia Z3 krijgt 4GB ram’

Sony leverde begin september met de Xperia Z3 haar nieuwe vlaggenschip af. In februari moet zijn opvolger alweer klaar zijn. Als de uitgelekte specificaties kloppen, kunnen wij niet wachten tot hij uitkomt.

De Sony Xperia Z4 lijkt behoorlijk beter dan de Z3 te zijn

Op AnTuTu en Digi-Wo lekten namelijk de eerste specificaties over de Sony Xperia Z3x uit, zoals hij nu nog wordt genoemd. Dikke kans dat de telefoon op het Mobile World Congress in Barcelona in februari 2015 gewoon de Xperia Z4 wordt genoemd.

De Sony-telefoon die nu opdook in een benchmarktest heeft een 6,2-inch scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. In de smartphone zit een Snapdragon 810-processor van Qualcomm. Deze heeft vier Cortex A57-kernen en vier Cortex A53-kernen.We durven er vergif op in te nemen dat die een hogere kloksnelheid heeft dan de 2,5 GHz in de Xperia Z3. De GPU is Adreno 430.

Nu draait de telefoon nog op Android 4.4.2, maar dat zal bij de release – bijna vanzelfsprekend – wel een variant van Android L zijn. De camera zou foto’s maken in 22 megapixel. Met 7,9 millimeter moet de Sony-smartphone niet al te dik worden. Verder zou hij 150,1 bij 69,5 millimeter meten.

Het is niet de eerste keer dat er geruchten naar buiten komen dat Sony werkt aan een telefoon met bizarre specificaties. Ook toen werd de telefoon de Xperia Z3x genoemd. De leaks van toen komen redelijk overeen met die van nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Huy Pham -

  Ik stoor me echt werkelijk aan het gebruik van 'ie in teksten en ziet het steeds vaker voorbijkomen (3x zelfs in dit ene artikel). Het zorgt echt voor een vorm van taalverloedering en komt totaal niet professioneel over.

  1. Quasimodo -

   Komt in de beste literatuur voor. Is zeker geen verloedering maar een informele manier van schrijven/spreken.

   Als je je dan toch wil druk maken. Maak je dan druk om het alom gebruikte "u heeft". U is 2e persoon enkelvoud maar wordt vervoegd als 3e persoon enkelvoud.

   Als je afdaalt in de spelonken van de taalpuristen dan is het verdedigbaar. U komt van "uwe edelheid" en is 3e persoon enkelvoud. Zo werd ook vroeger "Wie is u" geschreven/gesproken. Maar wordt tegenwoordig als een sterk verouderde vorm gezien en niet meer gebruikt.

   Dus als je "u heeft" gebruikt dan op zijn minst ook "u is". Ik hou het lekker bij "u hebt " en "u bent" 🙂

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Apple iPhone 8 Plus review design

Deze negen verborgen iPhone 8 features moet je nog ontdekken lees verder

Google Pixel 2 Pixel 2 XL

Google Pixel 2 en Pixel 2 XL krijgen lovende recensies, behalve op een vlak lees verder

OnePlus 5 CEO

‘Gelekte renders tonen de OnePlus 5T: nieuw design’ lees verder

Huawei zet stappen om Apple voor goed in te gaan halen lees verder

Apple Store

Volgend jaar hoef je geen iPhone X meer te kopen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters