'Opvolger van de LG Arena duikt op'

Bij de Wi-Fi-certificatie is een nieuw toestel van LG opgedoken. Het toestel lijkt de Arena Max te gaan heten, wat erop wijst dat het bedoeld is als opvolger van de Arena. Verder is ook de productcode LU9400 bekend.

LG Arena Max Wi-Fi certification

De LG Arena is een succesvolle telefoon met verkoopcijfers die boven de miljoen uitkomen. Het toestel is met name populair in Europa en doet het ook in ons land goed. LG gaat nu waarschijnlijk, mede door het succes van de Arena, een opvolger uitbrengen. Hoewel er niets officieel bekend is gemaakt dook er een nieuwe telefoon van LG op bij de Wi-Fi-certificatie. Het toestel draagt de naam ‘Arena Max’, wat duidelijk laat zien dat het bedoeld is als opvolger van de eerste Arena. Over de specificaties is weinig bekend, behalve de productcode, die LU9400 is.

Omdat dit toestel de originele Arena lijkt te gaan opvolgen is de verwachting dat het toestel op een eigen besturingssysteem van LG zal draaien, in combinatie met de S-class-interface die kenmerkend is voor LG-toestellen. Wat de verbeteringen zullen zijn is onbekend, maar het feit dat het toestel opduikt bij de Wi-Fi-certificatie betekent dat een release niet ver weg kan zijn. Omdat de originele Arena hier succesvol was zal de opvolger naar verwachting ook hier verschijnen.

Bron: Unwired View

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Marijke -

  Hallo allemaal
  Ik heb ook een LG arena KM 900
  Ik heb mij aan gemeld bij amber alert nu heb ik vandaag een telefoontje gekregen voor een vermissing
  nu moest ik op een willigekeurig toets druken maar dat gaat niet met de LG arena Kn 900
  dus een waarde loos mobiel
  Marijke

 2. Saar -

  Ik heb ook een LG Arena. Ellendig ding. Inderdaad vastlopen, zomaar uitvallen, muziek loopt door, maar geen geluid meer. Smsjes die niet aankomen.
  Ik zit er helaas nog een jaar aan vast door een abonnement. IK heb 'm meedere malen opgestuurd om te laten maken, maar dat heeft totaal geen zin.
  Het idee van de LG Arena is echt super, maar inderdaad is het uiteindelijk waardeloos. Zit nu aan de HTC wildfire te denken, maar dat is ook zo'n nieuwe telefoon, dat was met mijn LG Arena ook. Ben bang voor kinderziektes.

 3. paul -

  Nou ik hoop dat niemand er meer intrapt om weer een LG te kopen. De LG Arena is al een brok ellende, zeer korte batterijtijd, vastlopers/slechte firmware, valt zomaar uit, GPS werkt niet… De LG Shine was ook al een slecht produkt met dezelfde vastlopers, displays die spontaan barsten. LG telefoons zijn waardeloos dus koop geen LG meer, tenminste als je een telefoon zoekt die gewoon goed werkt. Wel jammer want het design van LG phones is perfect!

 4. gwystyl2 -

  Is die max een verwijzing naar het ondersteunen van WiMax?
  als ik het plaatje bovenaan bekijk niet; die zegt alleen b/g, maar dat lijkt me een mooie reden om zoiets 'max' te noemen

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters