'Opvolger van de LG Arena duikt op'

Bij de Wi-Fi-certificatie is een nieuw toestel van LG opgedoken. Het toestel lijkt de Arena Max te gaan heten, wat erop wijst dat het bedoeld is als opvolger van de Arena. Verder is ook de productcode LU9400 bekend.

LG Arena Max Wi-Fi certification

De LG Arena is een succesvolle telefoon met verkoopcijfers die boven de miljoen uitkomen. Het toestel is met name populair in Europa en doet het ook in ons land goed. LG gaat nu waarschijnlijk, mede door het succes van de Arena, een opvolger uitbrengen. Hoewel er niets officieel bekend is gemaakt dook er een nieuwe telefoon van LG op bij de Wi-Fi-certificatie. Het toestel draagt de naam ‘Arena Max’, wat duidelijk laat zien dat het bedoeld is als opvolger van de eerste Arena. Over de specificaties is weinig bekend, behalve de productcode, die LU9400 is.

Omdat dit toestel de originele Arena lijkt te gaan opvolgen is de verwachting dat het toestel op een eigen besturingssysteem van LG zal draaien, in combinatie met de S-class-interface die kenmerkend is voor LG-toestellen. Wat de verbeteringen zullen zijn is onbekend, maar het feit dat het toestel opduikt bij de Wi-Fi-certificatie betekent dat een release niet ver weg kan zijn. Omdat de originele Arena hier succesvol was zal de opvolger naar verwachting ook hier verschijnen.

Bron: Unwired View

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters