Opvolger van de Motorola Pebl gespot

Slashrumor heeft foto`s gevonden van de opvolger van de Motorola Pebl. Deze telefoon zou voorzien zijn van 2 schermen (de buitenkant en binnenkant) en een nieuws strak design.

De nieuwe Pebl heeft volgens anonieme bronnen de naam Rokr U9 meegekregen. Er is nog erg weinig bekend, maar mensen claimen al veel aan de foto te kunnen zien. Zo zeggen ze dat er geen 3.5mm jack zal zijn om muziek te luisteren, maar een mini-usb aansluiting die we ook terug vinden bij HTC toestellen. Ook zit er aan de buitenkant knoppen om de mp3 speler te bedienen en het hoge resolutie scherm dat aan de buitenkant zit. Ook gaat men er vanuit dat er een UMTS verbinding opzit om dat het een high-end model van Motorola zou moeten worden.

Met de naam Rokr U9 zien mensen een patroon die erop duid dat de U staat voor de vorm van het toestel bij Motorola en de letter, in dit geval 9 dus, staat voor hoe het toestel gepositioneerd zal worden in de markt. Aangezien de 9 het hoogste getal is denken veel mensen dat dit het paradepaardje moet worden van Motorola zoals de Q9 die er aan zit te komen. Meer nieuws volgt zodra er meer bekend is over deze telefoon.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters