Opvouwbare Samsung smartphone wordt limited edition toestel

Zoals we weten werkt Samsung aan een toestel, welke je helemaal zou kunnen dubbelvouwen. Deze zou niet bestaan uit twee panelen met daartussen scharnieren, maar het display zou zelf flexibel genoeg zijn om te kunnen dubbelklappen. Dit klinkt natuurlijk grandioos en het toestel zal zeker veel interesse opwekken. Helaas lijkt het er echter op dat het niet zo makkelijk zal zijn om je eigen opvouwbare Samsung te bemachtigen.

Maar 100.000 exemplaren

Volgens Koreaanse bronnen zou de opvouwbare Samsung namelijk een limited edition toestel worden en zouden er maar 100.000 exemplaren geproduceerd worden. Maar wat je kansen om de handset te bemachtigen nog kleiner maakt, is dat het toestel volgens sommigen alleen in Zuid Korea te koop zal zijn. Samsung zou namelijk de telefoon als eerste test gebruiken om het flexibele scherm uit te proberen. Mogelijk zou de smartphonemaker vervolgens in 2019 komen met een versie voor de rest van de wereld.

Opvouwbare Samsung displays

Samsung haast zich met lancering

Wanneer het toestel precies zal worden gelanceerd is onbekend. Onlangs gaf het hoofd van Samsung’s mobiele afdeling aan dat, als alles goed verloopt, we het toestel wel in 2018 kunnen verwachten. Gezien het feit dat Samsung recentelijk is omgeschakeld van een display dat naar binnen vouwt in plaats van naar buiten, wat sneller is te implementeren, wordt vermoed dat het bedrijf zich aan het haasten is voor de lancering.

Opvouwbare Samsung aan het begin van 2018?

We zouden het toestel mogelijk aan het begin van 2018 al onthuld kunnen zien worden, wat er ook voor zou zorgen dat het toestel de spotlight van de nieuwe Galaxy S9 toestellen niet afpakt. Logischerwijs zullen deze waarschijnlijk tijdens CES 2018 onthuld worden, welke van 26 februari tot 1 maart plaatsvindt. Maar aan de andere kant wordt ook van de Galaxy S9 en S9+ gezegd, dat Samsung deze aan het begin van het jaar wil gaan lanceren om tegenwicht te bieden tegen de  iPhone X. Het komt erop neer dat we gewoon nog even moeten afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Erik -

    De prijs zal wel dik 1.400,- gaan worden.
    Er wordt nu al zelfs gezegt dat de S9 al ruim 960,- moet gaan kosten!
    De S9+ zou dan rond de 1.040 moeten gaan kosten en de note 9 ruim 1.200,-

Samsung Galaxy S8 Plus huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro: Huawei maakt korte metten met Samsung in commercials lees verder

Samsung Galaxy S9 iPhone X

‘Samsung Galaxy S9 krijgt extreem hoge screen-to-body ratio’ lees verder

Apple iPhone X

Dit nieuwe Oppo toestel lijkt verdacht veel op een zwarte iPhone X lees verder

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters