Orange beëindigt webmail dienst, ontbind nu je gsm contract

Orange heeft vandaag op haar website te kennen gegeven dat het haar webmail dienst gaat beëindigen. Ze stellen je hiermee instaat om je contract van je mobiele telefoon gelijk te ontbinden.

Orange heeft vandaag bekend gemaakt dat het haar gratis Orange Webmail dienst gaat beëindigt. Omdat dit niet conform de getekende algemene voorwaarden is heb je nu de kans om je gsm contract te ontbinden. Orange geeft dit zelf ook toe op haar eigen website. Let er wel even op dat de brief voor 3 september bij ze binnen is, anders zul je automatisch akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden.

“Wijziging dienstverlening
Eerder hebben wij u via e-mail en sms geïnformeerd dat de gratis Orange Webmail dienst in combinatie met uw mobiele telefoonabonnement per 15 mei 2008 niet meer beschikbaar is. Dit betekent helaas dat uw emailadres met ingang van die datum is opgeheven. U kunt dus geen e-mails meer versturen en ontvangen via orange.nl en via uw telefoon met Orange World. Ook aanverwante diensten zoals de online agenda, adresboek en takenlijst kunt u vanaf deze datum niet meer gebruiken.

Heeft u naast uw mobiele telefoonabonnement ook een Orange ADSL of kabel abonnement? Dan behoudt u wel het emailadres dat behoort bij het Orange ADSL abonnement en verandert er dus niets voor u.

Alternatief voor Orange Webmail
Mocht u gebruik willen blijven maken van een gratis Orange Webmail dienst dan kunt u natuurlijk een nieuwe mailbox aanmaken op Yahoo of Gmail.

Gevolgen van beëindiging Orange Webmail
Indien u een geregistreerde gebruiker was van Orange Webmail, u heeft een Orange abonnement voor mobiele telefonie, en u wenst deze wijziging in de dienstverlening alsnog niet te accepteren, dan kunt u uw overeenkomst voor mobiele telefonie met Orange alsnog kosteloos beëindigen. Uw schriftelijke opzegging dient vóór 3 september 2008 door Orange klantenservice te zijn ontvangen onder vermelding van Orange Webmail. Vergeet niet uw mobiele telefoonnummer te vermelden in de brief.

Het adres van onze klantenservice is:

Orange Klantenservice
Afd. Correspondence
o.v.v. Orange Webmail
Postbus 5127
6802 EC ARNHEM

Indien u een Orange Prepaid heeft en deze wijziging in de dienstverlening alsnog niet wenst t.a.v. accepteren, kunt u uw overeenkomst beëindigen door eenvoudigweg geen gebruik van de dienst meer te maken. Wij raden u dan aan eerst uw beltegoed te verbruiken omdat dit tegoed anders een jaar na uw laatste opwaardering vervalt.”

Na Telfort’s wijziging met betrekking tot de klantenservicetarieven, heeft nu ook Orange een wijziging doorgevoerd in haar dienstverlening die opzeggen mogelijk maakt. Zo kun je nu toch de iPhone 3G nemen met T-Mobile of een ander abonnement. Voor het gemak hebben we alvast een brief voor je gemaakt die slechts hoeft in te vullen en op te sturen. Alvast veel plezier met je nieuwe toestel!

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters