Orange komt met nieuwe SMS bundel voor veel sms`ers

Orange lanceert deze maand een nieuwe SMS bundel voor mensen die niet genoeg kunnen krijgen van persoonlijke berichtjes versturen. Hiermee is Orange een van de eerste providers in Nederland die een limiet zet van 2000 smsjes.

Met de nieuwe voordeelbundel SMS grenzeloos kun je met Orange vanuit Nederland voor €20 per maand grenzeloos sms’en met een maximum van 2.000 sms’jes per maand. Dat is omgerekend meer dan 65 berichten per dag, dus bijna onbeperkt. Het maakt hierbij niet uit of je het bericht naar een binnenlands of buitenlands nummer verstuurt. Wie er genoeg van heeft kan de bundel aan het einde van de maand uitzetten.

Volgens Orange sms’en Nederlandse jongeren in de maanden augustus en september vaker naar het buitenland dan in de rest van het jaar. Jongeren van 18 tot 25 sms’en dan gemiddeld 20% meer, bij jongeren tot 18 jaar is het percentage sms’jes naar het buitenland in deze maanden nog hoger. Orange denkt dat de stijging door vakantievlinders komt. De voordeelbundel moet sms’en met vakantieliefdes wat voordeliger maken.

Via: Telecomwereled

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters