Orange roadmap onthult nieuwe details over onbekende telefoons

Een roadmap voor het tweede kwartaal van dit jaar van Orange UK heeft een aantal releasedata onthuld van telefoons die we nog niet kenden. Ook de LG Viewty 2 en de Samsung OmniaHD kwamen naar voren in de roadmap.

LG GC900 Viewty II

In een nieuwe roadmap van Orange UK, die voor het tweede kwartaal van dit jaar, kwamen een aantal interessante gegevens naar boven. Het gaat hier om zowel een aantal nieuwe telefoons, als wat informatie over telefoons die we al kenden. Onder dat laatste valt een melding van de LG Viewty II en de Samsung OmniaHD. Beide toestellen moeten volgens de nieuwe roadmap aan het eind van dit kwartaal op de markt komen, namelijk in juni. Dit bevestigt nog een keer de datum die we voor de OmniaHD, of moeten we i8910 zeggen, hadden staan in onze toestelverwachtingen en betekent ook dat de officiële aankondiging van de LG Viewty II niet lang meer uit kan blijven. Wanneer dit gaat gebeuren is nog niet bekend, maar we verwachten dat dat zeker deze maand nog gaat komen.

Interessanter nog dan deze twee data, zijn gegevens over twee nieuwe telefoons, wederom van LG en Samsung. LG zou binnenkort, ook in juni, met een toestel genaamd de LG GW520 Calisto moeten komen. Dit toestel is ook nog nooit voorbij gekomen op het net en we weten dan ook helemaal niets erover. Ook op de naam van het toestel is geen peil te trekken, we hebben nog nooit van de voorvoegsels GW gehoord. Dit hoeft overigens niet zoveel te betekenen, omdat LG toch bij elke generatie toestellen weer een ander voorvoegsel bedenkt. Ook van de naam Calisto worden we niet veel wijzer. Het tweede toestel is de Samsung Preston, die al in mei dit jaar de winkels moet bereiken. Dit zal waarschijnlijk een goedkoop touchscreen-toestel zijn, misschien is Preston wel de doopnaam van de Samsung S5600. Het toestel komt in ieder geval in de kleuren wit, zwart en roze op de markt en zal, als het niet de S5600 is, erg snel bekend worden gemaakt. Het zou ons niets verbazen als dat volgende week gebeurt, dan zal er namelijk een toestelaankondiging van Samsung plaatsvinden, zo wist het bedrijf ons te melden afgelopen dinsdag.

Bron: Omio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters