Orange UK onthult twee nieuwe messengers van LG

Orange UK heeft op haar website twee nieuwe telefoons van LG onthuld. Het gaat om twee messengers die onder de naam ‘Town’ op de markt komen.

LG heeft via Orange in het Verenigd Koninkrijk twee stille releases gedaan, zo vond Unwired View uit. De prepaid-afdeling van de site van de Engelse provider is opgefleurd door twee LG telefoons, die beiden gehuld gaan onder de naam Town. De eerste was ook aanwezig op de IFA en is een opvolger voor de GW300 die redelijk succesvol was in het prepaid-segment. Deze C300 Town zal binnenkort zijn intrede doen in het prepaid-portfolio van Orange voor een prijs van 69 pond, mits je er 10 pond beltegoed bij koopt. Dat komt neer op een prijs van iets meer dan €95, wat ook in Nederland een waarschijnlijke prijs is. Het toestel wordt gekenmerkt door zijn qwerty-toetsenbord waarmee je snel mailtjes, sms’jes en tweets kunt typen. Daarnaast is er een 2,4″ display aanwezig en is het toestel uitgerust met een 2-megapixelcamera, muziekspeler en FM radio.

De GT350 Town, een qwerty slider met touchscreen, is zelfs al beschikbaar. Ook dit toestel kost inclusief 10 pond beltegoed 79 pond en de specificaties zijn dan ook bijna gelijk aan die van de C300. Het grootste verschil is dat de GT350 een slider is en een aanraakgevoelige laag over zijn scherm heeft liggen. Dit toestel is trouwens niet helemaal nieuw voor ons, aangezien we hem dit voorjaar op de TeleVisie Beurs al tegengekomen waren. Het toestel is overigens ook in Nederland al bij enkele winkels, waaronder Typhone verkrijgbaar voor iets meer dan €100 simlock vrij.

LG GT350 Town LG C300 Town 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters