‘Deze Samsung Galaxy smartphones krijgen Android 8.0 Oreo’

Android Oreo is nu al een tijdje beschikbaar voor sommige toestellen, maar veel gebruikers zullen nog even moeten wachten om ermee aan de slag te gaan. Om de zoveel tijd duiken er weer geruchten op over welke toestellen de Oreo update zullen krijgen en wanneer dit zal gebeuren. Onlangs verscheen er een nieuwe lijst op de Chinese social media site Weibe met alle Samsung Galaxy toestellen, welke uiteindelijk zullen draaien op Android 8. 

Lijst afkomstig via bekende Samsung tipster

Uiteraard is er geen garantie dat de lijst inderdaad klopt en het zou evengoed een veel te vroege 1 april grap kunnen zijn. Het moet wel gezegd worden dat de lijst afkomstig is van een bekende Samsung tipster, welke in het verleden wel vaak waarheden bleek te verkondigen. Neem het dus met een korreltje zout, maar weet dat je ergens stiekem toch mag hopen dat hij inderdaad klopt.

Lijst Samsung Galaxy toestellen met Oreo update

Ook nog niet aangekondigde Samsung Galaxy toestellen vertegenwoordigd

Op de lijst komen een hele reeks aan Galaxy toestellen voorbij en zijn de S, Note, A, J , C en Tab series vertegenwoordigd. We zien onder andere de Galaxy S6 en S6 Edge voorbij komen samen met veel van de Galaxy A toestellen van dit jaar. Ook de Galaxy A7, A5 en A3 van volgend jaar worden genoemd, hoewel de toestellen officieel nog niet echt zijn aangekondigd. Onlangs verscheen de Galaxy A5 (2018) wel op een support pagina van Samsung’s Zuid-Koreaanse website.

Volgend jaar minder lang wachten op Android updates

We zijn benieuwd wanneer Android Oreo ook daadwerkelijk uitgerold zal worden naar de genoemde toestellen. Het wachten op Android updates blijkt één van de grote frustraties te zijn, waar Android gebruikers mee te maken hebben. Gelukkig lijkt dit volgend jaar anders te gaan worden. Google zou de Android kerncode gaan splitsen van het gedeelte waar smartphonemakers mee aan de slag gaan om hun eigen interface mee te maken. Op deze manier zou het als het goed is mogelijk zijn voor smartphones van alle merken om meteen Android updates te ontvangen en op een later tijdstip de nieuwe interface van de betreffende smartphonemaker te ontvangen.

Via: PhoneArena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Vivo vingerafdrukscanner geruchten

Fabrikant onthult eerste vingerafdrukscanner in scherm, hint naar Samsung Galaxy S9 lees verder

Samsung Galaxy S7 Edge na 48 uur straling

De Consumentenbond: “Koop de Samsung Galaxy S7 (Edge) niet meer” lees verder

Apple iPhone X samsung verkopen

Consumenten zijn positiever over Galaxy smartphones, dan over iPhones lees verder

Xiaomi Mi Mix 3

‘Achterkant Xiaomi Mi Mix 3 gelekt: iPhone X-lookalike?’ lees verder

opvouwbare smartphone

Gaat Samsung’s opvouwbare smartphone echt floppen? lees verder

Is je iPhone langzaam? ‘Nieuwe accu maakt oude iPhones sneller’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters