Ovi Store gaat vroegtijdig open voor Maemo – Update

Nokia heeft met de nieuwe firmware voor de Nokia N900 ook per ongeluk de Ovi Store voor Maemo ontsloten. In de winkel zijn nog steeds weinig apps te vinden die nog niet bekend waren via de repositories.

Ovi Store Nokia N900

Gisteren nadat de nieuwe update voor de Nokia N900 was uitgerold door Nokia en de eerste berichten over de wijzigingen naar buiten kwamen werd ook direct duidelijk dat de lancering van de Ovi Store voor Maemo wel eens heel erg dichtbij zou kunnen zijn. Inmiddels lijkt het erop dat Nokia zijn winkel heeft opengesteld voor consumenten met een Maemo-telefoon via de link store.ovi.com. Een Nokia-medewerker kon ook al melden dat de winkel was geopend en het lijkt erop dat deze week het feest los gaat barsten op de Nokia N900. De link in het menu van de N900 verwijst nog steeds naar een pagina waarop te lezen valt dat de winkel binnenkort open gaat echter is de kans groot dat daar eind deze week verandering in komt.

Momenteel staat de winkel er nog steeds wat leeg bij en er lijkt weinig veranderd te zijn sinds er een kleine hack gevonden was om alsnog in de winkel te komen door middel van een pc. De winkel heeft nu wel de bètatag meegekregen van de producent wat erop duidt dat het geheel nog niet helemaal klaar is en dat we binnenkort kunnen rekenen op nieuwe content. Nokia heeft officieel nog niets losgelaten over de opening van de winkel voor het Maemo OS.

Ovi Store Nokia N900

 

Ovi Store Nokia N900

 

Ovi Store Nokia N900

 

Update op 12/01/2010 om 09:40 uur:

Nokia heeft vandaag bekendgemaakt dat het inderdaad haar winkel voor Maemo heeft geopend. Ook werkt inmiddels de interne link die al op het toestel staat voor de Ovi Store.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters