Ovi Store verwerkt meer dan een miljoen downloads per dag

Nokia heeft tijdens het bekendmaken van haar cijfers ook een interessant detail laten ontvallen over de Ovi Store. de producent wist te melden dat er meer dan een miljoen downloads per dag inmiddels plaatsvinden.

Ovi Store Nokia

Nadat Nokia gisteren haar cijfers had bekendgemaakt waren analisten tevreden over de uitkomst hiervan. De producent had een prima kwartaal achter de rug en zag zelfs haar smartphone afzet nog verder toenemen. Echter had de producent nog een ander interessant feitje achterover gehouden en ergens diep verborgen in haar cijfers. De Ovi Store van Nokia heeft namelijk tegenwoordig meer dan een miljoen downloads uit haar applicatiewinkel te verwerken wereldwijd. Tegenwoordig wordt de grote van applicatiewinkels mede door het aantal downloads bepaald en hoeveel applicaties de winkel in zijn assortiment heeft. Deze nieuwe mijlpaal voor Nokia is er eentje om rekening mee te houden volgens de producent aangezien de producent hiermee wil aangeven dat de groei er nog lang niet uit is.

Eerder werd al duidelijk dat Nokia in een relatief korte periode een goede tactiek heeft aangenomen voor haar Ovi Store. De producent doet het vooral goed in opkomende landen en de winkel van Nokia groeit nog steeds goed door. De vooruitzichten voor de Ovi Store zijn dan ook rooskleurig doordat Nokia een erg groot bereik heeft en de producent haar toestellen voortaan steeds beter en meer zal gaan uitrusten met de winkel van de producent.

Bron: Techcrunch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Apple toestellen verzamelen steeds meer data, maar het klinkt erger dan het is lees verder

iMessage

Waarom iMessage nooit naar Android gaat komen lees verder

Apple Watch 3

WatchOS 4 onthuld: dit is er nieuw in grote update voor Apple Watch lees verder

Apple

Livestream: zo volg je vanavond live Apple’s WWDC 2017 keynote evenement lees verder

Whatsapp

Zo verdient Facebook geld met Whatsapp lees verder

Google I/O 2017

Kijk alle aankondigingen van Google I/O 2017 keynote terug lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters