Ovi Store verwerkt meer dan een miljoen downloads per dag

Nokia heeft tijdens het bekendmaken van haar cijfers ook een interessant detail laten ontvallen over de Ovi Store. de producent wist te melden dat er meer dan een miljoen downloads per dag inmiddels plaatsvinden.

Ovi Store Nokia

Nadat Nokia gisteren haar cijfers had bekendgemaakt waren analisten tevreden over de uitkomst hiervan. De producent had een prima kwartaal achter de rug en zag zelfs haar smartphone afzet nog verder toenemen. Echter had de producent nog een ander interessant feitje achterover gehouden en ergens diep verborgen in haar cijfers. De Ovi Store van Nokia heeft namelijk tegenwoordig meer dan een miljoen downloads uit haar applicatiewinkel te verwerken wereldwijd. Tegenwoordig wordt de grote van applicatiewinkels mede door het aantal downloads bepaald en hoeveel applicaties de winkel in zijn assortiment heeft. Deze nieuwe mijlpaal voor Nokia is er eentje om rekening mee te houden volgens de producent aangezien de producent hiermee wil aangeven dat de groei er nog lang niet uit is.

Eerder werd al duidelijk dat Nokia in een relatief korte periode een goede tactiek heeft aangenomen voor haar Ovi Store. De producent doet het vooral goed in opkomende landen en de winkel van Nokia groeit nog steeds goed door. De vooruitzichten voor de Ovi Store zijn dan ook rooskleurig doordat Nokia een erg groot bereik heeft en de producent haar toestellen voortaan steeds beter en meer zal gaan uitrusten met de winkel van de producent.

Bron: Techcrunch

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters