Ovi Store zet anderhalf miljoen downloads per dag om

Een belangrijk persoon binnen Nokia heeft laten weten dat de Ovi Store nu anderhalf miljoen downloads weet te verschepen per dag. Ook wat andere feitjes gingen over tafel via de man.

Nokia Ovi Store

Eind januari maakte Nokia nog bekend dat haar applicatiewinkel, de Ovi Store, meer dan een miljoen download per dag verwerkte. Volgens Marco Argenti, Hoofd Media en Games bij Nokia, is dat aantal nu al met 50% gegroeid. Op de Twitter-account van de man verscheen namelijk dat de Ovi Store nu goed is voor anderhalf miljoen downloads per dag. Hoewel dat aantal nog niets is bij het aantal applicaties dat de App Store per dag weet te verspreiden, naar schatting zo’n 7,5 miljoen, is het een flinke prestatie gezien de leeftijd van de Ovi Store.

Argenti vertelde op zijn Twitter-feed ook nog dat messaging-client Nimbuzz een tijdje geleden een miljoen keer over de toonbank van de Ovi Store ging en volgens Argenti was 15 februari de beste dag ooit voor de Ovi Store. Of dat inmiddels achterhaald is, is niet bekend, maar het geeft wel aan dat de winkel het nu al een stuk beter doet dan bijvoorbeeld afgelopen Kerst, wanneer er traditioneel erg veel gedownload wordt.

Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters