OxygenOS 3.1.1 rolt uit op OnePlus X

Het derde toestel van OnePlus, de OnePlus X, is een midrange-telefoon met een prima prijs-kwaliteitverhouding, die uitgebracht is in oktober 2015. Dit toestel heeft onlangs een update gekregen voor zijn software, namelijk OxygenOS 3.1.1.

Oneplus X

De Chinese smartphonefabrikant is opgericht in 2013 en hun eerste toestel, de OnePlus One, werd zeer goed ontvangen door het publiek. Het nadeel ervan was dat je toentertijd een zogenoemde ‘invite’ nodig had om het toestel te bemachtigen. Ook is het bedrijf altijd al een beetje mysterieus geweest als het gaat om telefoons aankondigen. Het jaar daarna bracht OnePlus zijn tweede toestel uit, de OnePlus 2, wat eveneens een high-end smartphone was. Even later bracht het bedrijf zijn derde toestel uit wat een midrange-smartphone was, de OnePlus X, die recentelijk een update heeft gekregen.

OxygenOS 3.1.1

OnePlus X
Oneplus X

De update bevat een paar verbeteringen. Een voorbeeld hiervan is dat je nu de mogelijk hebt om apps te verplaatsen naar een Micro SD-kaart. Ook zijn er verbeteringen aan het touchscreen aangebracht. Andere verbeteringen:

  • Verbeterde HFR-instelling in video’s
  • Veiligheidsupdate Android van september
  • Bugfixes

Wel moet je weten dat het een beta-update is en er dus nog wat bugs in kunnen zitten. De update zelf en hoe je deze kunt installeren, kun je hier vinden.

Specificaties

De OnePlus X beschikt over een Snapdragon 801-processor, net als het eerste toestel van OnePlus, de One. Verder heeft het toestel 3 GB aan werkgeheugen en 16 GB geheugen voor opslag wat uit te breiden is via een Micro SD-kaartje. Hoewel elk toestel van OnePlus een 5,5-inch scherm heeft, is dat bij de OnePlus X anders: deze heeft een 5-inch scherm. Verder heeft het apparaat een Full HD-resolutie met Gorilla Glass 3.

OnePlus heeft gezegd dat er geen opvolger voor de OnePlus X zou komen. Dit betekent echter niet dat we geen andere kleinere smartphones kunnen verwachten van het merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iOS 11

Publieke beta: zo kun je nu veilig alvast iOS 11 uitproberen op iPhone of iPad lees verder

OnePlus 5 preview design

OnePlus biedt korting op de OnePlus 5 als je een oud toestel inruilt lees verder

Samsung Galaxy S8 design

Galaxy Note 8 poster toont locatie vingerafdrukscanner en dubbele camera lees verder

OnePlus 5 Apple iPhone 8

Zo ziet de iPhone 8 eruit als het scherm aan staat lees verder

Pixel 2 toestell lijkt op originele Pixel

Specificaties Pixel 2 en Pixel XL 2 duiken op lees verder

HTC U11 Edge Sense

HTC toont nieuwe functies Edge Sense op HTC U11 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters