Padphone van Asus in februari op de markt

We hebben al een tijdlang niets meer gehoord over de Padphone van Asus, een merkwaardig product waarbij in de achterkant van een tablet een smartphone schuilgaat. Die Padphone, zo heeft de fabrikant bekendgemaakt, komt in februari op de markt.

Asus Padphone

Het nieuws kwam van ASUS-CEO Jerry Shen zelf. De Padphone is uniek in zijn soort. Het is geen tablet of smartphone, maar allebei. In de achterkant van de tablet zit een klep waarachter de smartphone gestopt kan worden. Die deelt dan zijn verbindingen en meer met de tablet.

Waarschijnlijk zal de tablet, en ook de telefoon, worden toegerust met Android Ice Cream Sandwich, dat op zowel tablets als smartphones kan draaien. Asus heeft eerder gemeld dat Ice Cream Sandwich naar al zijn huidige tablets komt, en de Padphone zal er direct van worden voorzien.

Shen gaf het nieuws over zijn kangoeroetablet aan Digitimes, dat gretig optekende dat in februari volgend jaar dit bijzondere product naar de markt komt. Prijzen en beschikbaarheid in landen zijn nog niet bekendgemaakt. Overigens kondigde Shen nog een tweede nieuwe tablet aan die ook in februari het licht zal zien. Dat moet een 7-inch variant van de Transformer worden.

Bron: Android Community

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

Officieel: Samsung Galaxy Note 9 wordt op 9 augustus onthuld lees verder

cybersecurity

Maak (geen) kennis met ZooPark: alle enge malware in één lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters