'Pagina service manual voor de Samsung Galaxy S III komt uit'

Sammobile heeft een afbeelding gepubliceerd die afkomstig zou zijn uit de service manual van de Samsung GT-I9300. Op de afbeelding zijn de ronde contouren te zien van het toestel.

Alle uitgelekte foto’s van de Samsung Galaxy S III laten een ontwerp zien die volgens verschillende bronnen niet het definitieve ontwerp zal gaan worden van het toestel. Samsung zelf had eerder al een teaser online geplaatst waarop de eerste contouren te zien waren van de aankomende Galaxy S III. De service manual die nu door Sammobile naar buiten is gebracht laat eveneens ronde hoeken zien, daar waar uitgelekte prototypes hoekige hoeken hadden mee gekregen. Het gerucht gaat Samsung speciale cases voor haar prototype gebruikt om zo het design te maskeren van het definitieve ontwerp.

De sheet laat ook de specificaties zien van het toestel en daar zit dan ook gelijk de crux van deze nieuwe lek. Volgens de afbeelding zal het toestel namelijk een 1.5GHz-processor gaan mee krijgen, daar waar Samsung eerder al bevestigd heeft dat er een 1.4GHz quadcore in het toestel zal gaan zitten. Verder rept de sheet over een 4.8-inch scherm met een Super Amoled-scherm. Ook wordt een 8-megapixelcamera opgeworpen die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

De site belooft later op de dag nog meer afbeeldingen uit de handleiding te publiceren. Dat zou dan ook de authenticiteit van de handleiding moeten onderstrepen.

Samsung Galaxy S III

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans Z -

  Als deze afbeelding van de handleiding is dan klopt de informatie niet daar Samsung zelf aangeeft dat de nieuwe quad core processor zijn werk doet op een snelheid van 1.4 terwijl in de handleiding wordt gezegd 1.5

  1. Safi -

   Samsung heeft nooit een officiele statement gehouden hierover, eigenlijk nergens over. Alles wat je voorheen hoorde waren geruchten van anonieme testers en mensen die zich een vertegenwoordiger van Samsung noemen. Jammer genoeg zijn 80% van die geruchten vals verklaard, dus het is gewoon afwachten tot 3 mei..

 2. Timo -

  Wat een onnieuws, sorry. Wie zegt dat dit daadwerkelijk uit de manual komt?

  Gaan we straks ook nog nieuws publiceren van de krant die op de verpakking van de Galaxy III gelegen heeft? :Y:Y:Y

Google Pixel 2

Zou de Pixel 2 er zo uit gaan zien? lees verder

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters