'Pagina service manual voor de Samsung Galaxy S III komt uit'

Sammobile heeft een afbeelding gepubliceerd die afkomstig zou zijn uit de service manual van de Samsung GT-I9300. Op de afbeelding zijn de ronde contouren te zien van het toestel.

Alle uitgelekte foto’s van de Samsung Galaxy S III laten een ontwerp zien die volgens verschillende bronnen niet het definitieve ontwerp zal gaan worden van het toestel. Samsung zelf had eerder al een teaser online geplaatst waarop de eerste contouren te zien waren van de aankomende Galaxy S III. De service manual die nu door Sammobile naar buiten is gebracht laat eveneens ronde hoeken zien, daar waar uitgelekte prototypes hoekige hoeken hadden mee gekregen. Het gerucht gaat Samsung speciale cases voor haar prototype gebruikt om zo het design te maskeren van het definitieve ontwerp.

De sheet laat ook de specificaties zien van het toestel en daar zit dan ook gelijk de crux van deze nieuwe lek. Volgens de afbeelding zal het toestel namelijk een 1.5GHz-processor gaan mee krijgen, daar waar Samsung eerder al bevestigd heeft dat er een 1.4GHz quadcore in het toestel zal gaan zitten. Verder rept de sheet over een 4.8-inch scherm met een Super Amoled-scherm. Ook wordt een 8-megapixelcamera opgeworpen die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

De site belooft later op de dag nog meer afbeeldingen uit de handleiding te publiceren. Dat zou dan ook de authenticiteit van de handleiding moeten onderstrepen.

Samsung Galaxy S III

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Hans Z -

  Als deze afbeelding van de handleiding is dan klopt de informatie niet daar Samsung zelf aangeeft dat de nieuwe quad core processor zijn werk doet op een snelheid van 1.4 terwijl in de handleiding wordt gezegd 1.5

  1. Safi -

   Samsung heeft nooit een officiele statement gehouden hierover, eigenlijk nergens over. Alles wat je voorheen hoorde waren geruchten van anonieme testers en mensen die zich een vertegenwoordiger van Samsung noemen. Jammer genoeg zijn 80% van die geruchten vals verklaard, dus het is gewoon afwachten tot 3 mei..

 2. Timo -

  Wat een onnieuws, sorry. Wie zegt dat dit daadwerkelijk uit de manual komt?

  Gaan we straks ook nog nieuws publiceren van de krant die op de verpakking van de Galaxy III gelegen heeft? :Y:Y:Y

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters