'Pagina service manual voor de Samsung Galaxy S III komt uit'

Sammobile heeft een afbeelding gepubliceerd die afkomstig zou zijn uit de service manual van de Samsung GT-I9300. Op de afbeelding zijn de ronde contouren te zien van het toestel.

Alle uitgelekte foto’s van de Samsung Galaxy S III laten een ontwerp zien die volgens verschillende bronnen niet het definitieve ontwerp zal gaan worden van het toestel. Samsung zelf had eerder al een teaser online geplaatst waarop de eerste contouren te zien waren van de aankomende Galaxy S III. De service manual die nu door Sammobile naar buiten is gebracht laat eveneens ronde hoeken zien, daar waar uitgelekte prototypes hoekige hoeken hadden mee gekregen. Het gerucht gaat Samsung speciale cases voor haar prototype gebruikt om zo het design te maskeren van het definitieve ontwerp.

De sheet laat ook de specificaties zien van het toestel en daar zit dan ook gelijk de crux van deze nieuwe lek. Volgens de afbeelding zal het toestel namelijk een 1.5GHz-processor gaan mee krijgen, daar waar Samsung eerder al bevestigd heeft dat er een 1.4GHz quadcore in het toestel zal gaan zitten. Verder rept de sheet over een 4.8-inch scherm met een Super Amoled-scherm. Ook wordt een 8-megapixelcamera opgeworpen die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

De site belooft later op de dag nog meer afbeeldingen uit de handleiding te publiceren. Dat zou dan ook de authenticiteit van de handleiding moeten onderstrepen.

Samsung Galaxy S III

 

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters