'Pagina service manual voor de Samsung Galaxy S III komt uit'

Sammobile heeft een afbeelding gepubliceerd die afkomstig zou zijn uit de service manual van de Samsung GT-I9300. Op de afbeelding zijn de ronde contouren te zien van het toestel.

Alle uitgelekte foto’s van de Samsung Galaxy S III laten een ontwerp zien die volgens verschillende bronnen niet het definitieve ontwerp zal gaan worden van het toestel. Samsung zelf had eerder al een teaser online geplaatst waarop de eerste contouren te zien waren van de aankomende Galaxy S III. De service manual die nu door Sammobile naar buiten is gebracht laat eveneens ronde hoeken zien, daar waar uitgelekte prototypes hoekige hoeken hadden mee gekregen. Het gerucht gaat Samsung speciale cases voor haar prototype gebruikt om zo het design te maskeren van het definitieve ontwerp.

De sheet laat ook de specificaties zien van het toestel en daar zit dan ook gelijk de crux van deze nieuwe lek. Volgens de afbeelding zal het toestel namelijk een 1.5GHz-processor gaan mee krijgen, daar waar Samsung eerder al bevestigd heeft dat er een 1.4GHz quadcore in het toestel zal gaan zitten. Verder rept de sheet over een 4.8-inch scherm met een Super Amoled-scherm. Ook wordt een 8-megapixelcamera opgeworpen die in 1080p video’s kan gaan opnemen.

De site belooft later op de dag nog meer afbeeldingen uit de handleiding te publiceren. Dat zou dan ook de authenticiteit van de handleiding moeten onderstrepen.

Samsung Galaxy S III

 

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Samsung AR Emoji

Apple loopt met Face ID twee jaar voor op Android lees verder

Xiaomi Mi Mix 2s

Officiële persrenders tonen Xiaomi Mi Mix 2s: waar is de selfiecamera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters