Palm bouwt alsnog iTunes-support in voor WebOS-telefoons

Met versie 1.2.1 van het WebOS heeft Palm ondersteuning voor iTunes ingebouwd. Dit werd al bij versie 1.2.0 verwacht, maar dat bleef uit. Het vermoeden ging dat Palm de strijdt met Apple zou geven, maar niets blijkt minder waar.

Palm pre

Versie 1.2.0 was in meerdere opzichten een beetje een teleurstellende update. Er werd verwacht dat iTunes-synchronisatie weer mogelijk zou worden met Palm’s WebOS-telefoons. Dit bleef echter uit. In plaats daarvan bestond de update uit een paar kleine toegevoegde functionaliteiten, en voegde Palm een killswitch toe om op afstand applicaties te kunnen verwijderen. Het niet ondersteunen van iTunes was opvallend omdat Palm beloofd had om de strijd met Apple aan te gaan om toch te kunnen synchroniseren met Apple’s media-software. Het uitblijven van deze functionaliteit deed geruchten opwaaien dat Palm het op zou geven en naar alternatieven zou zoeken. Dit blijkt echter niet waar. Alhoewel versie 1.2.0 nog maar net uit is, heeft Palm versie 1.2.1 alweer aangekondigd, met daarin de beloofde iTunes-support. De vraag is nu wanneer Apple weer terug zal slaan en deze functionaliteit weer onmogelijk maakt.

Verder zitten in versie 1.2.1 van het WebOS een aantal fixes voor onder andere de beveiliging en email. Tevens is de synchronisatie verbeterd. Nieuwe functies voor de telefoons zijn niet te vinden in deze update.

Bron: Palm

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters