Palm bouwt alsnog iTunes-support in voor WebOS-telefoons

Met versie 1.2.1 van het WebOS heeft Palm ondersteuning voor iTunes ingebouwd. Dit werd al bij versie 1.2.0 verwacht, maar dat bleef uit. Het vermoeden ging dat Palm de strijdt met Apple zou geven, maar niets blijkt minder waar.

Palm pre

Versie 1.2.0 was in meerdere opzichten een beetje een teleurstellende update. Er werd verwacht dat iTunes-synchronisatie weer mogelijk zou worden met Palm’s WebOS-telefoons. Dit bleef echter uit. In plaats daarvan bestond de update uit een paar kleine toegevoegde functionaliteiten, en voegde Palm een killswitch toe om op afstand applicaties te kunnen verwijderen. Het niet ondersteunen van iTunes was opvallend omdat Palm beloofd had om de strijd met Apple aan te gaan om toch te kunnen synchroniseren met Apple’s media-software. Het uitblijven van deze functionaliteit deed geruchten opwaaien dat Palm het op zou geven en naar alternatieven zou zoeken. Dit blijkt echter niet waar. Alhoewel versie 1.2.0 nog maar net uit is, heeft Palm versie 1.2.1 alweer aangekondigd, met daarin de beloofde iTunes-support. De vraag is nu wanneer Apple weer terug zal slaan en deze functionaliteit weer onmogelijk maakt.

Verder zitten in versie 1.2.1 van het WebOS een aantal fixes voor onder andere de beveiliging en email. Tevens is de synchronisatie verbeterd. Nieuwe functies voor de telefoons zijn niet te vinden in deze update.

Bron: Palm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters