Palm bouwt alsnog iTunes-support in voor WebOS-telefoons

Met versie 1.2.1 van het WebOS heeft Palm ondersteuning voor iTunes ingebouwd. Dit werd al bij versie 1.2.0 verwacht, maar dat bleef uit. Het vermoeden ging dat Palm de strijdt met Apple zou geven, maar niets blijkt minder waar.

Palm pre

Versie 1.2.0 was in meerdere opzichten een beetje een teleurstellende update. Er werd verwacht dat iTunes-synchronisatie weer mogelijk zou worden met Palm’s WebOS-telefoons. Dit bleef echter uit. In plaats daarvan bestond de update uit een paar kleine toegevoegde functionaliteiten, en voegde Palm een killswitch toe om op afstand applicaties te kunnen verwijderen. Het niet ondersteunen van iTunes was opvallend omdat Palm beloofd had om de strijd met Apple aan te gaan om toch te kunnen synchroniseren met Apple’s media-software. Het uitblijven van deze functionaliteit deed geruchten opwaaien dat Palm het op zou geven en naar alternatieven zou zoeken. Dit blijkt echter niet waar. Alhoewel versie 1.2.0 nog maar net uit is, heeft Palm versie 1.2.1 alweer aangekondigd, met daarin de beloofde iTunes-support. De vraag is nu wanneer Apple weer terug zal slaan en deze functionaliteit weer onmogelijk maakt.

Verder zitten in versie 1.2.1 van het WebOS een aantal fixes voor onder andere de beveiliging en email. Tevens is de synchronisatie verbeterd. Nieuwe functies voor de telefoons zijn niet te vinden in deze update.

Bron: Palm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Philips Hue

Dit zijn de vijf beste Android apps om je Philips Hue lampen te besturen lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp rukt op: Facebook wordt steeds minder als nieuwsbron gebruikt lees verder

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters