Palm introduceert nieuwe smartphone genaamd Pixi

Palm heeft weer een nieuwe smartphone op de planken gelegd die draait op het nieuwe Web OS. De Palm Pixi is een bar-telefoon die voorzien is van een qwerty-toetsenbord en een 2-megapixelcamera.

Palm Pixi

Palm heeft weer eens in alle vroegte in Amerika een nieuwe smartphone die draait op WebOS geïntroduceerd. Het toestel wordt vooral gekenmerkt doordat het zo dun is voor een smartphone, aldus Palm. Wat wel opvallend is, is dat de Pixi nog het meest lijkt op toestellen uit de oude Palm Treo-series, die ook allemaal bar-telefoons waren met een qwerty-toetsenbord eronder. Volgens Palm is de Pixi een moderne smartphone die beschikt over een 2,63 inch groot multitouch-scherm en uiteraard een qwerty-toetsenbord. Daarnaast zit er een 3,2mm headphone-jack op het toestel, Bluetooth en 8GB intern geheugen. Ook weet Palm te melden dat de Pixi over interne GPS beschikt net als zijn broertje de Palm Pre. De Pixi is voorzien van een nieuwe chipset die afkomstig is uit de Qualcomm-fabriek. De MSM7627 is inderdaad een moderne processor maar is helaas wel net wat minder krachtig dan die van de Palm Pre. De chipset ondersteunt dan ook alleen VGA-video, HD op de Pixi kunnen we dus vergeten. Tot slot weet Palm te melden dat het toestel slechts 55mm dik is en dat er een accelerometer is aanwezig is.

Net als bij de Palm Pre zal de Pixi voorlopig niet de grote oceanen gaan oversteken. Palm heeft het toestel wederom alleen aangekondigd voor het eigen continent en onduidelijk is nog wanneer we het toestel in Europa mogen verwelkomen. Engadget heeft inmiddels de eerste echte foto’s van het toestel online staan.

Palm Pixi

 

Palm Pixi

 

Palm Pixi

 

http://www.palm.com/us/products/phones/pixi/index.

 

http://www.palm.com/us/products/phones/pixi/index.

 

http://www.palm.com/us/products/phones/pixi/index.

 

Palm Pixi 
OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Samsung

Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht lees verder

Huawei P20 Lite review design

Vijf redenen om (niet) voor de Huawei P20 Lite te gaan lees verder

Xiaomi Mi 8 lek

In-display vingerafdrukscanner voor Xiaomi Mi 8 en niet Mi 7 lees verder

Nokia X6

Nokia X6: eerste HMD Global toestel met notch is een feit lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters