Palm kondigt Pre Plus en Pixi Plus aan

Palm heeft vandaag tijdens een persconferentie op de Consumer Electronics Show twee nieuwe versies van reeds bestaande toestellen aangekondigd. De Palm Pre Plus en de Palm Pixi Plus bieden beide slechts kleine verbeteringen, zoals al lang en breed verwacht was.

Donderdag lekten al alle specificaties van de Palm Pre Plus en de Palm Pixi Plus uit, maar nu zijn de twee toestellen dan ook echt officieel. Hoewel de verschillen ten opzichte van de originele toestellen maar klein zijn, zijn er zeker wat verbeteringen aangebracht. Het belangrijkste is eigenlijk dat de Pixi Plus nu wel Wi-Fi-ondersteuning heeft. Daarnaast krijgt het toestel verschillende covers voor de achterkant, zoals we dat al zagen bij bijvoorbeeld de Samsung Corby. Ook het WebOS is wat geüpdatet, zoals we al eerder meldden.

Andere veranderingen zijn vooral designmatig. Zo heeft de Pre geen navigatieknop meer en is de voorkant nu echt alleen een touchscreen. Ook de Pixi heeft wat updates gekregen in zijn looks. Qua geheugen zijn de toestellen er ook wat op vooruit gegaan en tot slot is er bij de Pre Plus standaard een cover meegeleverd die compatibel is met de Touchstone. De toestellen zullen aanvankelijk alleen in Amerika beschikbaar zijn bij Verizon Wireless, maar komen wellicht later ook naar Europa. Verizon zou trouwens volgens de geruchten van beide modellen 200.000 exemplaren besteld hebben.

Palm Pre Pixi Plus 

Bron: Boy Genius Report

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters