Palm Pre gebruikers zijn gewaarschuwd, Apple ondersteunt geen apparaten van derden

Apple waarschuwt de Palm Pre gebruikers die het toestel laten synchroniseren met iTunes, dat dit binnenkort waarschijnlijk niet meer mogelijk is.

Palm Pre

De Smartphone van Palm kan net zoals een iPhone of iPod synchroniseren met iTunes, hiermee kunnen gebruikers liedjes overzetten op hun mobiele telefoon. Apple is daarvan op de hoogte en geeft aan dat de software geen ondersteuning bied aan apparaten die door derden zijn gefabriceerd, maar alleen aan eigen hardware

Apple claimt dat ze software ontwikkelt die naadloos op zijn eigen hardware aansluit en ook alle software updates worden grondig getest of ze hier wel goed op aansluiten. De software waar het toestel Palm Pre nu mee kan synchroniseren zal van tijd tot tijd worden verandert, waardoor als de software is ge-update deze misschien niet meer geschikt zal zijn voor het gebruik van smartphones van andere fabrikanten.

De nieuwssite MacWorld denkt dat Apple al bezig is om de software zo aan te gaan passen dat de Palm Pre gebruikers hun telefoon niet meer kunnen laten synchroniseren met iTunes. De Palm Pre gebruikers zijn hierbij dus gewaarschuwd door Apple.

Bron: Macworld

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters