Palm Pre gebruikers zijn gewaarschuwd, Apple ondersteunt geen apparaten van derden

Apple waarschuwt de Palm Pre gebruikers die het toestel laten synchroniseren met iTunes, dat dit binnenkort waarschijnlijk niet meer mogelijk is.

Palm Pre

De Smartphone van Palm kan net zoals een iPhone of iPod synchroniseren met iTunes, hiermee kunnen gebruikers liedjes overzetten op hun mobiele telefoon. Apple is daarvan op de hoogte en geeft aan dat de software geen ondersteuning bied aan apparaten die door derden zijn gefabriceerd, maar alleen aan eigen hardware

Apple claimt dat ze software ontwikkelt die naadloos op zijn eigen hardware aansluit en ook alle software updates worden grondig getest of ze hier wel goed op aansluiten. De software waar het toestel Palm Pre nu mee kan synchroniseren zal van tijd tot tijd worden verandert, waardoor als de software is ge-update deze misschien niet meer geschikt zal zijn voor het gebruik van smartphones van andere fabrikanten.

De nieuwssite MacWorld denkt dat Apple al bezig is om de software zo aan te gaan passen dat de Palm Pre gebruikers hun telefoon niet meer kunnen laten synchroniseren met iTunes. De Palm Pre gebruikers zijn hierbij dus gewaarschuwd door Apple.

Bron: Macworld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Bartje -

  Ik heb een BB Bold en synchroniseer gewoon met iTunes, al is het dmv BB Mediamanager. 3 dagen na een dergelijke update van Appeltje en zo een programmatje bestaat ook voor de Pre:)

  @Gradje, dat mensen iTunes gebruiken kan net zo goed betekenen dat ze Limewire voor de downloads gebruiken;) Dus Apple wordt er niet per se beter van…

 2. Lars van Leeuwen -

  Ja, beetje triest van apple om de concurrent van de Iphone op deze manier te benadelen.

  Durf te wedden dat ze EXPRES een blokkade maken, zodat de PalmPre niet kan synchroniseren. :Y

  1. memrtn -

   Dat is toch logisch? Als ik een product maak, dan wil ik niet dat de concurrentie daarvan mee profiteert. Logisch als ontbijtkoek. 🙂

   1. Gradje -

    Maar als ook anderen dan via iTunes muziek kunnen kopen, dan wordt Apple daar toch ook beter van? Ik begrijp wel dat Apple geen ondersteuning zal bieden bij een product van een ander, maar als er opzettelijk geblokkeerd zou gaan worden, wat Lars suggereerde, dan zou je dat ook flauw kunnen noemen.

    Maar goed, ik wil iTunes niet eens op mijn PC.

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters