'Palm Pre heeft productieproblemen'

Volgens de laatste geruchten zou de Palm Pre een aantal serieuze problemen hebben bij de productie, waardoor het aantal Pre’s dat bij de lancering beschikbaar is een stuk kleiner zal zijn dan verwacht. Sommige geruchten wijzen er zelfs op dat Palm de miljoen toestellen niet zal halen dit jaar.

De Palm Pre is een van de meest besproken producten van dit jaar en zal voor Palm het verschil tussen overleven en failliet gaan betekenen. Je zou dan ook zeggen dat Palm alles perfect heeft geregeld voor de lancering van dit toestel, maar dat blijkt niet het geval. Het bedrijf zou met een aantal software- en hardwareproblemen te kampen hebben, waardoor het aantal Pre’s dat het bedrijf bij de lancering kan leveren drastisch lager zou kunnen zijn dan gewenst. Het toestel zou zelfs zo slecht geproduceerd kunnen worden dat het geplande miljoen exemplaren niet gehaald gaat worden dit jaar, volgens de geruchten. Als dat echt zo is zal dat niet erg positief zijn voor Palm, omdat veel consumenten eerder voor de nieuwe iPhone of een modern Android-toestel zullen kiezen als ze tot volgend jaar moeten wachten op hun Pre. Natuurlijk kan het ook zijn dat Palm deze geruchten bewust in de wereld brengt om de hype rond deze telefoon alleen nog maar groter te maken. Ook het kunstmatig laag houden van het aanbod kan het doel van Palm zijn, deze strategie is goed bekend van onder andere de eerste Apple iPhone en de Nintendo Wii.

De release van de Pre staat gepland voor deze helft van dit jaar, waarschijnlijk ergens begin juni. Dit moment zou bewust gekozen zijn door Palm om de nieuwe iPhone van Apple voor te zijn, wat een logisch argument lijkt vanwege het feit dat de nieuwe iPhone de competitie voor de Pre moet gaan vormen. Volgens de geruchten komt deze releasedatum niet in gevaar door de problemen die zouden spelen bij de productie van het toestel.

Palm Pre op touchstone AAP

 

Bron: Softpedia

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters