'Palm Pre krijgt een kleinere opvolger met dezelfde looks'

Volgens bronnen binnen Palm zou de producent van plan zijn om later dit jaar een verkleinde versie van de Palm Pre uit te brengen die er nagenoeg hetzelfde uitziet als de Pre. Dit nieuwe toestel van Palm zou al in een redelijk verre ontwikkelingsfase zijn.

Palm Pre

Het blog Techcrunch heeft via een betrouwbare bron binnen Palm vernomen dat de producent momenteel druk bezig is met een verkleinde versie van de Pre. Het toestel zou sterk op de Pre gaan lijken maar een stuk kleinere afmetingen hebben dan de nog te lanceren Pre. Specificaties van het nieuwe toestel zijn nog onbekend, echter weet de bron wel te melden dat de ontwikkeling van het toestel al vergevorderd is en dat het toestel later dit jaar al uitgebracht zou moeten worden door de producent.

Intussen is Palm druk bezig om de Pre zo goed mogelijk in de markt te zetten en geruchten gaan nu dat de producent van plan is om de voorraad kunstmatig laag te houden, om zo een nog grotere hype rond het product te genereren. De Pre moet een groot succes voor Palm worden, het bedrijf heeft dit nieuwe toestel hoog ingezet, dus mocht het een flop worden dan is Palm waarschijnlijk volgend jaar failliet. De marge van een Pre is overigens erg goed te noemen aangezien onderzoekers er achter zijn gekomen dat het produceren van een Pre rond de 170 dollar zou kosten. De Pre zou voor juni in Amerika beschikbaar moeten zijn.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters