'Palm Pre krijgt een kleinere opvolger met dezelfde looks'

Volgens bronnen binnen Palm zou de producent van plan zijn om later dit jaar een verkleinde versie van de Palm Pre uit te brengen die er nagenoeg hetzelfde uitziet als de Pre. Dit nieuwe toestel van Palm zou al in een redelijk verre ontwikkelingsfase zijn.

Palm Pre

Het blog Techcrunch heeft via een betrouwbare bron binnen Palm vernomen dat de producent momenteel druk bezig is met een verkleinde versie van de Pre. Het toestel zou sterk op de Pre gaan lijken maar een stuk kleinere afmetingen hebben dan de nog te lanceren Pre. Specificaties van het nieuwe toestel zijn nog onbekend, echter weet de bron wel te melden dat de ontwikkeling van het toestel al vergevorderd is en dat het toestel later dit jaar al uitgebracht zou moeten worden door de producent.

Intussen is Palm druk bezig om de Pre zo goed mogelijk in de markt te zetten en geruchten gaan nu dat de producent van plan is om de voorraad kunstmatig laag te houden, om zo een nog grotere hype rond het product te genereren. De Pre moet een groot succes voor Palm worden, het bedrijf heeft dit nieuwe toestel hoog ingezet, dus mocht het een flop worden dan is Palm waarschijnlijk volgend jaar failliet. De marge van een Pre is overigens erg goed te noemen aangezien onderzoekers er achter zijn gekomen dat het produceren van een Pre rond de 170 dollar zou kosten. De Pre zou voor juni in Amerika beschikbaar moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
HTC U11 Plus

Specificaties en foto’s HTC U11 Plus gelekt: complete smartphone lees verder

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters