'Palm Pre krijgt een kleinere opvolger met dezelfde looks'

Volgens bronnen binnen Palm zou de producent van plan zijn om later dit jaar een verkleinde versie van de Palm Pre uit te brengen die er nagenoeg hetzelfde uitziet als de Pre. Dit nieuwe toestel van Palm zou al in een redelijk verre ontwikkelingsfase zijn.

Palm Pre

Het blog Techcrunch heeft via een betrouwbare bron binnen Palm vernomen dat de producent momenteel druk bezig is met een verkleinde versie van de Pre. Het toestel zou sterk op de Pre gaan lijken maar een stuk kleinere afmetingen hebben dan de nog te lanceren Pre. Specificaties van het nieuwe toestel zijn nog onbekend, echter weet de bron wel te melden dat de ontwikkeling van het toestel al vergevorderd is en dat het toestel later dit jaar al uitgebracht zou moeten worden door de producent.

Intussen is Palm druk bezig om de Pre zo goed mogelijk in de markt te zetten en geruchten gaan nu dat de producent van plan is om de voorraad kunstmatig laag te houden, om zo een nog grotere hype rond het product te genereren. De Pre moet een groot succes voor Palm worden, het bedrijf heeft dit nieuwe toestel hoog ingezet, dus mocht het een flop worden dan is Palm waarschijnlijk volgend jaar failliet. De marge van een Pre is overigens erg goed te noemen aangezien onderzoekers er achter zijn gekomen dat het produceren van een Pre rond de 170 dollar zou kosten. De Pre zou voor juni in Amerika beschikbaar moeten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters