Palm Pre krijgt prijskaartje opgehangen en leverdatum opgeplakt

De Amerikaanse provider Sprint heeft gisteren bekendgemaakt dat de Palm Pre voor de zomer in Amerika te koop zal zijn. Met een abonnement zal het toestel niet gratis zijn en de abonnementen zullen minimaal 70 dollar per maand gaan kosten.

Palm Pre

Palm en de Amerikaanse provider Sprint hebben gisteren officieel bekendgemaakt dat de Palm Pre nog voor de zomer in de winkels zal moeten liggen en exclusief bij Sprint verkrijgbaar zal zijn. Hiermee kiest Palm voor dezelfde carrier-only opzet als Apple dat heeft gedaan voor de iPhone. De Pre zal dan ook met drie speciale abonnementen verkocht gaan worden waarbij de goedkoopste 70 dollar per maand zal zijn en de duurste 130 dollar per maand. De producent en telco hebben niet bekendgemaakt hoeveel het toestel bij de abonnementen zal gaan kosten maar wel is al duidelijk dat het toestel niet gratis zal zijn. Naar verwachting zal Palm voor dezelfde prijsopzet gaan kiezen voor Europa en daarbij zal het toestel waarschijnlijk ook maar bij één enkele provider beschikbaar zijn. Palm heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Europa aan de beurt is om de Pre te verwelkomen.

Palm heeft ook nog andere informatie over het toestel naar buiten gebracht. Zo is duidelijk geworden dat de Pre stereo-Bluetooth zal gaan ondersteunen en dat de Pre gewoon zal werken met elke Bluetooth-headset zoals elk ander toestel dat doet. Daarnaast zal de Pre beschikken over een programma genaamd Synergy dat ervoor zal zorgen dat al je Facebook-contacten constant geüpdate worden, ook als van één van je contacten het nummer online verandert dan zal de Pre deze wijziging automatisch verwerken. Tot slot wist Palm nog te melden dat de Touchstone wel beschikbaar zal zijn tijdens de lancering maar benadrukte het nog dat de accessoire niet in de doos zal zitten.

Bron: Gizmodo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. michaelpb -

  Dat wordt net zoals de iPhone een mega-duur toestel met dito abonnement. Ben benieuwd of hij ook los wordt verkocht en wat dan de prijs zal zijn. Als de HTC Touch HD al boven de 600 zit en de iPhone boven de 700, zal deze wel in dezelfde range komen te liggen denk ik.

  Het is wel de mobiele verrassing van het jaar trouwens. Heel gaaf apparaat van wat ik er tot nu toe van heb gezien.

  1. Danijel -

   Ben ik idd ook bang voor. Apple heeft met haar exclusiviteits deals een trend gezet en inmiddels gaan andere dus die strategie overnemen. Een beetje jammer en al helemaal als dit ook voor Europa gaat geleden.

 2. mjfm -

  Oh jee, minimaal $70,- voor het abonnement, toestel niet gratis, dat belooft niet veel goeds voor de Europese prijzen.
  Als de Pre de redding van Palm moet worden, lijkt me dat niet een heel verstandige zet, maar ja, dat is natuurlijk puur speculatief.
  Ben benieuwd!

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Telegram vs. Whatsapp

Vijf redenen waarom Telegram beter is dan Whatsapp lees verder

11 Telegram features die je nog niet kende lees verder

YouTube Go

Google rolt YouTube Go verder uit: offline video’s kijken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters