Palm Pre krijgt prijskaartje opgehangen en leverdatum opgeplakt

De Amerikaanse provider Sprint heeft gisteren bekendgemaakt dat de Palm Pre voor de zomer in Amerika te koop zal zijn. Met een abonnement zal het toestel niet gratis zijn en de abonnementen zullen minimaal 70 dollar per maand gaan kosten.

Palm Pre

Palm en de Amerikaanse provider Sprint hebben gisteren officieel bekendgemaakt dat de Palm Pre nog voor de zomer in de winkels zal moeten liggen en exclusief bij Sprint verkrijgbaar zal zijn. Hiermee kiest Palm voor dezelfde carrier-only opzet als Apple dat heeft gedaan voor de iPhone. De Pre zal dan ook met drie speciale abonnementen verkocht gaan worden waarbij de goedkoopste 70 dollar per maand zal zijn en de duurste 130 dollar per maand. De producent en telco hebben niet bekendgemaakt hoeveel het toestel bij de abonnementen zal gaan kosten maar wel is al duidelijk dat het toestel niet gratis zal zijn. Naar verwachting zal Palm voor dezelfde prijsopzet gaan kiezen voor Europa en daarbij zal het toestel waarschijnlijk ook maar bij één enkele provider beschikbaar zijn. Palm heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Europa aan de beurt is om de Pre te verwelkomen.

Palm heeft ook nog andere informatie over het toestel naar buiten gebracht. Zo is duidelijk geworden dat de Pre stereo-Bluetooth zal gaan ondersteunen en dat de Pre gewoon zal werken met elke Bluetooth-headset zoals elk ander toestel dat doet. Daarnaast zal de Pre beschikken over een programma genaamd Synergy dat ervoor zal zorgen dat al je Facebook-contacten constant geüpdate worden, ook als van één van je contacten het nummer online verandert dan zal de Pre deze wijziging automatisch verwerken. Tot slot wist Palm nog te melden dat de Touchstone wel beschikbaar zal zijn tijdens de lancering maar benadrukte het nog dat de accessoire niet in de doos zal zitten.

Bron: Gizmodo

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters