'Palm Pre Plus duikt op in systemen Vodafone'

Bij Vodafone UK is de Palm Pre Plus terug te vinden in het kassa-systeem van de telco. Geruchten gaan dat de telco ook het toestel gaat verkopen en misschien ook in ander landen in Europa zal gaan voeren.

Palm Pre Plus Vodafone

Phone Arena weet te melden dat een medewerker van Vodafone UK de Palm Pre Plus in de kassa heeft gespot van de telco. Volgens de site gaat Vodafone voor de zomer nog de geüpdate versie van de Pre verkopen in de UK. Vooralsnog mag alleen de Engelse provider O2 het toestel in de UK verkopen aangezien Palm vooralsnog alleen met die telco afspraken heeft gemaakt. De Pre en de Pixi zijn echter nog weinig in Europa te vinden aangezien slechts een paar landen het toestel weten te leveren samen met Palm.

Nu een grote Europese provider als Vodafone zich achter de verkoop gaat scharen lijkt de kans aanmerkelijk groter dat ook andere Vodafone landen het toestel zullen gaan slijten. Vodafone wilde nog niets zeggen over het nieuws en gaat niet in op geruchten. De bron weet te melden dat het toestel voor de zomer overzees beschikbaar moet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dragao Cell -

  Op zich goed nieuws maar wel weer aan de late kant.

  Jammer genoeg heeft Palm niet de financiele middelen om een wereldwijde release te doen van de Pre en de Pixi plus.
  Ik vind webOs een OS met veel potentie. Met in mijn optiek de beste en mooiste manier van multi-tasking.

  Je ziet ook echt dat Palm tegenwoordig alleen maar gericht is op Amerika. Ik vind het niet erg dat toestel eerst uitkomen in Amerika maar als er in Europa slechts 1 toestel te koop dan zegt dat ook iets hoe het momenteel met Palm gaat.
  Trouwens de Pixi is nooit in Europa en elders ter wereld dan Amerika uitgebracht. Ondanks dat de chipset ook GSM signalen kan ontvangen. De Pixi is alleen verkrijgbaar bij Sprint.

 2. michaelpb -

  Dat zal tijd worden ook. Tenminste; als Palm niet al te laat is met een Europese release. WebOS is een waanzinnig mooi en snel besturingssysteem. Palm kon een serieuze tegenhanger worden voor de iPhone, maar die boot hebben ze gemist door de beperkte release in de VS en de koppeling aan maar 1 provider; Sprint. Het is in 2010 echt erop of eronder voor Palm. Als dit mislukt is het definitief over met ze.

Nokia 8 Pro

High-end Nokia 8 Pro gelekt met innovatieve camera lees verder

LG G6, voorloper LG G7

LG G7 komt in juni uit: opvallende specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters