'Palm Pre rond september in Europa'

Volgens een Roemeense krant zal Palm de Pre rond september naar Europa gaan brengen. De krant baseert zich op informatie van een importeur van Apple-producten die tevens voor Palm de verkoop van de Pre zou gaan regelen.

De Roemeense krant ZF heeft in een artikel een distributeur geïnterviewd die direct geciteerd wordt door de krant. De distributeur genaamd Apcom/I.R.I.S is verantwoordelijk voor alle Apple-leveringen in het land en zou daarnaast ook een deal met Palm hebben voor de distributie van zijn producten. Het bedrijf weet te melden dat het de Palm Pre rond september in Europa verwacht en dat de levering aan winkels niet kort daarna van start zou moeten gaan. Het bedrijf verwacht daarnaast dat de prijs van het toestel gelijk zou zijn aan die in Amerika en dat zou betekenen dat de Pre rond de 400 euro in Europa moet gaan opleveren.

Het is onduidelijk hoe betrouwbaar het bedrijf is en of de deal wel echt beklonken is met Palm. Als dit wel zo is, dan zou dit echter betekenen dat we de Pre ook in andere landen rond dezelfde tijd kunnen gaan verwachten in Europa.

Bron: ZF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Gradje -

    Weet iemand inmiddels al iets meer over de release van de [url=https://www.allaboutphones.nl/nieuws/2711/Nokia-N900-Rover-wordt-de-volgende-Internet-Tablet-van-Nokia.html]Nokia N900[/url]? Heeft grote verschillen, maar ook overeenkomsten met de Palm Pre (Linux-gebaseerd), en ik ken verschillende mensen die twijfelen tussen die 2. Die Nokia zou in juni worden aangekondigd, maar ik hoor er niets meer over!

      1. Gradje -

        Nokia heeft een paar dagen terug wel andere toestellen aangekondigd, maar volgens mij niks over die N900 gezegd. Afwachten dan maar!;)

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters