Palm Pre synchroniseert niet meer met iTunes

Met de laatste versie van iTunes, versie 8.2.1, kunnen eigenaars van een Palm Pre hun toestel niet meer synchroniseren met het programma. Apple heeft hier door middel van een update van iTunes een stokje voor gestoken.

Palm Pre

Palm maakte een aantal weken geleden zeer trots bekend dat hun ‘iPhone-killer’ en langverwachte Palm Pre zou kunnen synchroniseren met Apple’s iTunes, maar Apple waarschuwde al snel dat het niet lang zou duren en dat toestellen die niet van Apple zijn niet ondersteund worden in iTunes.

In de allerlaatste versie van iTunes, 8.2.1, is die synchronisatie niet meer mogelijk en laat Apple de Palm Pre-eigenaars in de kou staan. Palm Pre-gebruikers kunnen nog altijd alternatieven gebruiken zoals Songbird of Verkenner (of Finder voor Mac-gebruikers). De vraag is nu of Palm zich gaat neerleggen bij de feiten of dat het allemaal gaat uitdraaien op één groot kat en muis-spel tussen Apple en Palm.

Palm CEO John Rubinstein is waarschijnlijk de man achter de iTunes-sycnhronisatie. Hij werkte vroeger bij Apple en was dé man achter de allereerste iPod in 2001. Een aantal jaren na de release van de iPod is hij bij Palm gaan werken en sinds juni is hij CEO van het bedrijf.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters