Palm Pre vanaf 5 juni beschikbaar voor de verkoop

Uit een interne memo van Sprint blijkt dat de Pre naar verwachting vanaf 5 juni de verkoop in gaat in Amerika. Hiermee haalt Palm zijn eigen deadline om de Pre nog in het eerste halfjaar te lanceren.

Palm Pre launch

Het Amerikaanse blog The BGR heeft een interne memo in handen gekregen over het programma van Palm- en Sprint-medewerkers omtrent de Pre-lancering. Op de memo valt te lezen dat er enkele vergaderingen zullen plaatsvinden over de lancering van de Palm Pre in Amerika. Opvallend is dat op 5 juni de laatste vergadering is die de naam ‘lancering’s lunch’ heeft gekregen. Hiermee wordt bevestigd dat de Pre op 5 juni aan de andere kant van de oceaan in de winkels zal gaan rollen. Palm had eerder al laten weten dat het toestel aan het eind van Q2 in de verkoop zou moeten gaan en hiermee is de povider een weekje later dan de planning maar wel op schema. Dat de lancering op handen is wordt overigens ook nog versterkt doordat Amerika’s grootste warenhuis een banner op zijn site heeft geplaatst waarop valt te lezen dat consumenten meer informatie over het toestel kunnen opvragen. Hiermee wordt aangegeven dat de keten over niet al te lange tijd het toestel zal gaan verkopen.

Sprint is ondertussen druk bezig om ervoor te zorgen dat medewerkers niet hun mond voorbij praten, de telco heeft afgelopen week iemand ontslagen nadat hij iets te veel had losgelaten. De telco heeft intern een memo rondgestuurd waarin erop aangedrongen wordt dat medewerkers hun mond houden op straffe van ontslag. Palm heeft nog geen plannen voor Europa bekendgemaakt maar zal daar waarschijnlijk in juni meer licht op gaan werpen.

Bron: Boygeniusreport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters