Palm Pre vanaf 5 juni beschikbaar voor de verkoop

Uit een interne memo van Sprint blijkt dat de Pre naar verwachting vanaf 5 juni de verkoop in gaat in Amerika. Hiermee haalt Palm zijn eigen deadline om de Pre nog in het eerste halfjaar te lanceren.

Palm Pre launch

Het Amerikaanse blog The BGR heeft een interne memo in handen gekregen over het programma van Palm- en Sprint-medewerkers omtrent de Pre-lancering. Op de memo valt te lezen dat er enkele vergaderingen zullen plaatsvinden over de lancering van de Palm Pre in Amerika. Opvallend is dat op 5 juni de laatste vergadering is die de naam ‘lancering’s lunch’ heeft gekregen. Hiermee wordt bevestigd dat de Pre op 5 juni aan de andere kant van de oceaan in de winkels zal gaan rollen. Palm had eerder al laten weten dat het toestel aan het eind van Q2 in de verkoop zou moeten gaan en hiermee is de povider een weekje later dan de planning maar wel op schema. Dat de lancering op handen is wordt overigens ook nog versterkt doordat Amerika’s grootste warenhuis een banner op zijn site heeft geplaatst waarop valt te lezen dat consumenten meer informatie over het toestel kunnen opvragen. Hiermee wordt aangegeven dat de keten over niet al te lange tijd het toestel zal gaan verkopen.

Sprint is ondertussen druk bezig om ervoor te zorgen dat medewerkers niet hun mond voorbij praten, de telco heeft afgelopen week iemand ontslagen nadat hij iets te veel had losgelaten. De telco heeft intern een memo rondgestuurd waarin erop aangedrongen wordt dat medewerkers hun mond houden op straffe van ontslag. Palm heeft nog geen plannen voor Europa bekendgemaakt maar zal daar waarschijnlijk in juni meer licht op gaan werpen.

Bron: Boygeniusreport

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters