Palm pre voor de camera, ook voor Europa

De Palm Pre heeft nu al alles in zich om een heuse hype te worden. Nu is er een leuk hands-on filmpje van het apparaat verschenen. Ook is bekend gemaakt dat het toestel nog in de eerste helft van dit jaar naar Europa zal komen.

Het is niet lang geleden dat Palm haar nieuwe Palm Pre lanceerde. Aan het einde van die dag was er al heel wat geschreven over het nieuwe Palm toestel en ook de aandelen van Palm waren opeens veel meer waard. Er zijn al verschillende vergelijkingen gedaan en de conclusie is dat het toestel alles in zich heeft om de Apple iPhone 3G en de T-Mobile G1 te verslaan. Het toestel is dan ook hard op weg om een echte hype te worden. Er zijn dan ook vandaag weer een aantal leuke nieuwtjes te melden over het toestel en die willen we jullie natuurlijk niet onthouden.

Het eerste is dat het toestel bevestigd is voor Europa en er zelfs al een officiële uitspraak met betrekking tot de releasedatum is gedaan. Hoewel het nog niet erg precies is, heeft de CEO van Palm gezegd dat we het toestel nog in deze helft van het jaar in Europa kunnen verwachten. Naast deze officiële bevestiging dat ook wij het toestel binnenkort kunnen kopen, is er ook nog een leuk filmpje van de Palm Pre online geplaatst. Hierin is iets meer te zien van het nieuwe besturings syteem waarop het toestel draait en het filmpje geeft een betere kijk op hoe het is om met het toestel te werken. Ook wordt de draadloze lader van het toestel, de Touchstone, in het filmpje tentoongesteld. De medewerker van Palm maakt ook duidelijk dat de Touchstone niet mee geleverd zal worden maar dat je hem los dient te kopen.

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters