Palm Treo 800 duikt op bij de CES

Tijdens een Keynote van Bill Gates op de CES werdt een nieuwe telefoon geshowed die naar alle waarschijnlijkheid de Treo 800 zal worden.

Terwijl bijna iedereen tijdens Bill Gates’ laatste keynote op de CES schuddebuikend van het lachen in zijn stoel zat vanwege de hilarische video over zijn laatste dag bij Microsoft is slechts een enkeling opgevallen dat gedurende die presentatie heel even een nieuwe Windows Mobile Smartphone van Palm op het scherm achter Bill getoond werd (foto hiernaast). De vraag is nu of dit mogelijk de eerste uitgelekte foto kan zijn van de Treo 800W, de opvolger voor de Treo 750 en een toestel waar al langer over gespeculeerd wordt.

Als het al een ‘lek’ is, dan zal dat natuurlijk bewust gedaan zijn want ik kan mij niet voorstellen dat iemand bij Microsoft ‘per ongeluk’ deze foto in de presentatie van Gates gestopt heeft. Het toestel op de foto lijkt in ieder geval wel op een soort van mix tussen de Treo 750 en de 500 (selectietoetsen in het midden) en heeft ook veel weg van de eerdere spy-pic die van de Treo 800 opdook.

Over eventuele specificaties wordt natuurlijk ook al druk gespeculeerd. Volgens WMExperts zou op het display te zien zijn dat hij WiFi aan boord heeft. Verder wordt ook aangenomen dat de Treo 800W met een GPS ontvanger uitgerust zal gaan worden.

1199785736Palm-Treo-800-l 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters