Palm zal zijn backup-functionaliteit gratis gaan aanbieden voor de Pre

Uit een interne FAQ van Palm blijkt dat de producent van plan is om de nieuwe backup-functionaliteit voor de Pre gratis te gaan aanbieden voor gebruikers. Daarnaast worden er ook andere interessante dingen in de FAQ vermeld, zoals het versturen van een mms en de beveiliging tegen virussen.

Palm Pre webOS

Beetje bij beetje komt er meer informatie naar buiten over de Palm Pre en de mogelijkheden die het toestel daadwerkelijk zal gaan krijgen. Ook de nevendiensten die Palm van plan is met de Pre mee te leveren worden steeds duidelijker, zoals de onlangs uitgelekte backup-functionaliteit. Vandaag blijkt dat deze online backup-dienst van Palm gratis zal zijn voor Pre-gebruikers en hiermee is Palm vooralsnog een stapje voor op zijn concurrentie. Apple zal dezelfde dienst waarschijnlijk gaan aanbieden met de 3.0-software-update, dit zal dan wel een betaalde dienst gaan worden.

Uit de FAQ blijkt ook dat er geen standaard messenger-applicatie op de telefoon aanwezig zal zijn en dat gebruikers het direct na de lancering eerst met Google Talk en AIM zullen moeten doen. Palm laat ook weten dat gebruikers niet bang hoeven te zijn voor virussen aangezien de core van webOS gesloten is en het volgens de producent zo onmogelijk is om een virus te maken voor het nieuwe OS. Daarnaast is ook duidelijk dat het opnemen van video’s niet mogelijk zal zijn. Het wordt echter niet uitgesloten dat dit na een update wel mogelijk zal zijn. Het versturen van een mms zal wel gewoon mogelijk zijn, aldus Palm.

Bron: Inside Sprint Now

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters