Papieren simkaart ontwikkeld door Portugese provider

De Portugese provider TMN lanceert binnenkort de eerste papieren simkaart ter wereld. De papieren simkaart zal in combinatie verkrijgbaar zijn met het Samsung Blue Earth toestel.

papieren simVolgens de Portugese provider zal de papieren simkaart even stevig zijn als de gebruikelijke plastic simkaartjes. Ook is deze opgewassen tegen hoge temperaturen. Het materiaal waarvan de papieren simkaart geproduceerd wordt is gerecycled papier. De simkaart zal ook biologisch afbreekbaar zijn volgens TMN.

De papieren simkaart zal geleverd worden in combinatie met de Samsung Blue Earth, voor het bedrag van 250 euro. Voor deze combinatie is gekozen zodat de provider TMN een veel groener imago zal krijgen.

De Samsung Blue Earth is een milieuvriendelijke telefoon met op de achterkant een zonnepaneel. De telefoon zou door zonne-energie binnen 14 uur geheel opgeladen kunnen worden. Het toestel is daarnaast ook geheel mileuvriendelijk geproduceerd, laat de fabrikant Samsung weten. Het plastic waarvan de telefoon is gefabriceerd is afkomstig van lege plastic flessen. Ook bevat het toestel geen schadelijke stoffen zoals broomhoudende vlamvertragers, beryllium of ftalaten. Tijdens de productie van het toestel is er voor gekozen om ook de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Het toestel is zonder papieren simkaart ook verkrijgbaar in Nederland.
Samsung

Galaxy Note 9: Samsung, Xiaomi en Huawei zijn iets aan het bekokstoven lees verder

Xiaomi

Xiaomi producten liggen binnenkort gewoon in de Kruidvat lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Google gebouw New York

“Google is niet meer innovatief, maar is een copycat geworden” lees verder

Google logo gezicht

Zeven dingen die je nog niet wist over Google lees verder

Apple

Zeven dingen die je nog niet wist over Apple lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters