Papieren simkaart ontwikkeld door Portugese provider

De Portugese provider TMN lanceert binnenkort de eerste papieren simkaart ter wereld. De papieren simkaart zal in combinatie verkrijgbaar zijn met het Samsung Blue Earth toestel.

papieren simVolgens de Portugese provider zal de papieren simkaart even stevig zijn als de gebruikelijke plastic simkaartjes. Ook is deze opgewassen tegen hoge temperaturen. Het materiaal waarvan de papieren simkaart geproduceerd wordt is gerecycled papier. De simkaart zal ook biologisch afbreekbaar zijn volgens TMN.

De papieren simkaart zal geleverd worden in combinatie met de Samsung Blue Earth, voor het bedrag van 250 euro. Voor deze combinatie is gekozen zodat de provider TMN een veel groener imago zal krijgen.

De Samsung Blue Earth is een milieuvriendelijke telefoon met op de achterkant een zonnepaneel. De telefoon zou door zonne-energie binnen 14 uur geheel opgeladen kunnen worden. Het toestel is daarnaast ook geheel mileuvriendelijk geproduceerd, laat de fabrikant Samsung weten. Het plastic waarvan de telefoon is gefabriceerd is afkomstig van lege plastic flessen. Ook bevat het toestel geen schadelijke stoffen zoals broomhoudende vlamvertragers, beryllium of ftalaten. Tijdens de productie van het toestel is er voor gekozen om ook de CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. Het toestel is zonder papieren simkaart ook verkrijgbaar in Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters