Parrot maakt de AR.Drone 2.0 bekend

Fabrikant Parrot heeft tijdens de CES-beurs in Amerika de nieuwe generatie AR.Drone bekend gemaakt. De 2.0 variant beschikt over een 720p camera en zou een stuk makkelijker te besturen zijn.

De nieuwe Drone van Parrot heeft niet bijzonder veel vernieuwingen mee gekregen. Parrot heeft vooral gewerkt aan twee zaken op haar quadricopter. Zo is de besturing van de helikopter een stuk makkelijker geworden volgens Parrot en is de nieuwe AR.Drone 2.0 stabieler in de lucht. Volgens Parrot maakt de AR.Drone nu gebruik van compassen waardoor vooruit ook echt vooruit is, onafhankelijk van welke hoek je het toestel hebt staan. Ook is het mogelijk om met de nieuwe Drone een stuk hoger te vliegen tot aan het maximum bereik van je Wifi-signaal.

Een andere belangrijke verbetering is de 720p camera die op de Drone terug te vinden is. De camera toont de live-beelden op een iPhone, iPad of Android en nu dus ook in hogere kwaliteit. Deze beelden kunnen ook opgenomen worden tijdens het vliegen en vervolgens weer afgespeeld worden. Onduidelijk is nog wanneer de nieuwe Drone in de winkels zal komen te liggen. Parrot laat wel weten dat de prijs gelijk zal blijven aan de eerste variant.

Parrot AR.Drone 2.0

 

Bron: The Verge

KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters