Patent onthult kruising tussen een Sony PSP en een telefoon

Een patent dat is ingediend door Sony Ericsson is uitgelekt en daaruit kan afgeleid worden dat SE met een telefoon wil komen die de functies en controlers heeft van een Sony PSP.

Deze nieuwe telefoon heeft een paar opmerkelijke eigenschappen waardoor hij de beste moet worden in het telefoneren en in het spelen van spelletjes. Zo kan je het scherm 180 graden draaien zodat er een ideaal game scherm ontstaat zoals nu op de PSP het geval is. Ook draaien dan een paar knoppen mee die er hetzelfde uitzien als die van de PSP, die overigens erg populair is onder gamers.

Mochten deze twee producten gecombineerd worden, dan zal Sony Ericsson de directe concurrentie aangaan met Nokia`s N-Gage. Dit product heeft zich helemaal op gamen gericht op mobiele telefoons. Nokia had al aangekondigd om de N-Gage serie nieuw leven in te gaan blazen, maar met het product van Sony Ericsson hebben ze daarvoor alvast een concurrent erbij.

Het is overigens niet onwaarschijnlijk om te denken dat de Sony PSP game`s ook op deze nieuwe mobiel zullen gaan draaien. Mocht dit mogelijk zijn dan zal Nokia haar borst alvast nat kunnen maken!

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters