PDAshop en HTC lanceren als eerste ter wereld een Windows Phone 7-smartphone

Telecomwebshop PDAshop en producent HTC gaan samen in de nacht van 20 op 21 oktober de HTC 7 Trophy lanceren. Hiermee is Nederland het eerste land waarbij een Windows Phone 7-smartphone de verkoop in zal gaan.

HTC 7 Trophy

Producent HTC en webshop PDAshop gaan in de nacht van 20 op 21 oktober als eerste in de wereld een Windows Phone 7-smartphone lanceren. Consumenten kunnen de HTC 7 Trophy via de webshop van PDAshop pre-ordenen waarna de eerste 100 klanten hem op 20 oktober in de avond kunnen ophalen vanuit de PDAshop-winkel in Rotterdam. De eerste 100 klanten zullen dan ook de eerste personen in de wereld zijn met een Windows Phone 7-smartphone die officieel pas 21 oktober de verkoop in gaat in Europa. Amerika is pas een paar weken later aan de beurt. PDAshop heeft ook een actie via Twitter waarbij men kans maakt op een gratis HTC 7 Trophy.

De HTC 7 Trophy is uitgerust met een 3,8″-touchscreen met WVGA-resolutie en daarnaast is er een SRS WOW HD-equalizer aanwezig om het geluid te verbeteren. De camera heeft een resolutie van 5 megapixels en kan HD ready video’s opnemen. Wat echt uniek is aan de Trophy is echter dat hij uitgerust is met HTC’s eigen hub, die Sense moet vervangen. Hier vind je onder andere een mooie weer-applicatie en een app om je aandelen bij te houden. Onze eerste ervaring met de HTC 7 Trophy kun je hier terug lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone X

Waarom het succes van de iPhone X Google miljarden gaat kosten lees verder

Oppo, dochterbedrijf van BBK

BBK is de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld. Precies…wie? lees verder

headphone jack

Waarom Google de headphone jack van de Pixel 2 verwijderde lees verder

OnePlus 3

OnePlus verzamelt teveel privégegevens gebruikers, maar er is goed nieuws lees verder

Google Pixel 2

Waarom het succes van de Pixel 2 slecht zou kunnen zijn voor Google lees verder

Apple opladen

Ikea richt pijlen op Apple met scherpe advertenties lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters