Xiaomi onthult witte Xiaomi Mi MIX

Xiaomi heeft een nieuwe versie van de Xiaomi Mi MIX onthuld. De Pearl white Xiaomi Mi MIX is een witte variant op de randloze smartphone van Chinese makelij.

Xiaomi Mi MIX

De Xiaomi Mi MIX kwam bij zijn aankondiging als een aangename verrassing. Xiaomi bracht een smartphone zonder randen uit, waarbij het scherm maar liefst 91,3 procent van de voorkant van het toestel bedekt. En dat terwijl het evenement eigenlijk niet bedoeld was voor de MIX, maar voor de Mi Note 2.

Specificaties

De specificaties van de randloze telefoon van Xiaomi zijn indrukwekkend te noemen. Het scherm is 6,4 inch groot en heeft een resolutie van 1080 x 2040 pixels. Onder de motorkap vinden we de krachtige Snapdragon 821-processor, die vier kernen heeft en maximaal 2,35 GHz klokt. Afhankelijk van de prijs die je betaalt is het werkgeheugen 4 of 6 GB groot. De opslagruimte meet 128 of 256 GB. De achtercamera is uitgerust met een 16-megapixel camera, terwijl je met de voorcamera in 5 megapixel schiet. De telefoon draait op Android Marshmallow, maar Xiaomi gaat de smartphone nog updaten naar Nougat.

Pearl white Xiaomi Mi MIX

Nu heeft Xiaomi dus een nieuwe versie van zijn vlaggenschip aangekondigd. Op CES onthulde het bedrijf de Pearl white Xiaomi Mi MIX. Waar de MIX eerder alleen nog in het zwart te krijgen is, is de telefoon nu dus ook in het wit verkrijgbaar. Het lijkt erop dat de Pearl white Xiaomi Mi MIX hardwarematig hetzelfde is als de zwarte variant.

Xiaomi Mi TV 4: dunner dan de iPhone

Naast de witte Xiaomi Mi MIX onthulde Xiaomi nog een ander apparaat: de Xiaomi Mi TV 4. Dit is een modulaire televisie die dunner is dan de iPhone 7. De 65 inch-versie die uitgerust is met een Dolby Atmos gaat volgens de fabrikant minder dan 2000 dollar kosten. De 65-inch TV 4 zou voor minder dan 1500 dollar over de toonbank gaan. Daarnaast brengt Xiaomi goedkopere 55 en 49 inch-modellen uit.

Bron: PhoneArena, Engadget

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

LG G7 Neo

We hebben slecht nieuws over de LG G7 lees verder

OnePlus 6 Oppo R15

OPPO R15 onthuld: maak kennis met de OnePlus 6 lees verder

Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite nu officieel in Nederland verkrijgbaar lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters