Pebble lanceert hardloop wearable en smartwatches

Vandaag maakte Pebble bekend dat het naast twee nieuwe smartwatches ook een hardloop wearable lanceert. Het is de eerste keer dat het bedrijf een device uitbrengt dat geen smartwatch is.

Vier jaar geleden werd Pebble van de ene op de andere dag wereldberoemd toen het een crowdfunding campagne voor een smartwatch lanceerde op Kickstarter . Binnen een paar dagen werd toen ruim 10 miljoen dollar opgehaald en werd het de meest succesvolle Kickstarter campagne ooit. Inmiddels is Pebble uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf, maar onder het mom van ‘never change a winning team’ is besloten wederom voor een crowdfunding campagne te kiezen bij de lancering van de nieuwe productlijn.

De twee fitness smartwatches

De Pebble 2 is de eerste grote upgrade van de succesvolle Pebble smartwatch uit 2013. De smartwatch kan bijhouden hoeveel en hoe diep je slaapt, hoeveel stappen je zet en wat je hartslag is. Daarnaast is de Pebble 2 tot 30 meter waterdicht en heeft hij een ingebouwde microfoon. De Pebble 2 is compatibel met 13.000 bestaande apps en door het vernieuwde besturingssysteem kan je met één klik een handeling uitvoeren, bijvoorbeeld een Uber bellen. Voor de Pebble 2 betaal je 99 dollar via Kickstarter. De smartwatch zal vanaf september geleverd worden.

De Pebble Time 2 is net als de Pebble 2 gericht of actieve gebruikers. Doordat de Pebble Time 2 van roestvrij staal is gemaakt heeft hij een premium look & feel. De fabrikant heeft de resolutie van het e-ink scherm flink verhoogd en heeft het display 50% vergroot ten opzichte van zijn voorganger, de Pebble Time. De Pebble Time 2 gaat 169 dollar kosten en is vanaf november leverbaar.

De hardloop wearable

De Pebble Core is een kleine wearable die je gewoon in je broekzak mee han nemen, het is een gadget die qua uiterlijk veel weg heeft van de iPod shuffle, maar een stuk meer mogelijkheden heeft. Zo is het mogelijk om met behulp van de 3G verbinding muziek te streamen vanaf jouw Spotify Premium account. Ook zit er een GP ontvanger in die na afloop van de training gesynchroniseerd kan worden met de diverse trainingsapps zoals Runkeeper, Google Fit etcetera. De batterijduur van de wearable is negen uur. Voor 69 dollar is de hardloop wearable van jou, maar je moet helaas wel tot januari 2017 wachten.

Pebble Core hardloop wearable
De Pebble Core
KEF porsche design

De perfecte design headset? | KEF Porsche Design Space One Wireless review lees verder

WebVR Samsung Gear VR

VR porno op Samsung’s Gear VR kijken: zo werkt het lees verder

smartphone controller

Vijf onmisbare add-ons die je smartphone een boost geven lees verder

Apple AirPods ontploft

Apple onderzoekt ontploffende AirPods 🔥 lees verder

Ringke Fusion

De beste cases en hoesjes voor de Apple iPhone X lees verder

iPhone X selfie camera

‘Opvolger Apple iPhone X gaat Samsung Galaxy Note 8 achterna’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters