Pebble presenteert tweede smartwatch met 'premium-feeling'

Pebble heeft een nieuwe smartwatch gepresenteerd met een ‘premium feeling’. Een stalen band in zilver of zwart, of een lederen band, geeft het slimme horloge meer cachet dan de eerste Pebble smartwatch, vindt de fabrikant.

Pebble presenteert tweede smartwatch met 'premium-feeling' 180466 pebblesteelfull

Via de Pebble Steel, die zo’n 190 euro gaat kosten, is een aparte voor de Pebble ingerichte app store te benaderen waar een groeiend aantal horloge-apps in te vinden is. Tijdens een persconferentie liet Pebble zien wat er nu al zoal mogelijk is met het horloge, dat een monochroom backlit scherm bezit van e-ink dat op één acculading bijna een week moet blijven werken.

Zo is het mogelijk om op afstand via het horloge op afstand allerlei functies van een huis te bedienen. De kachel kan hoger worden gezet vlak voor aankomst thuis. Via Foursquare kan met één druk op een van de toetsen ergens worden ingecheckt. Er kan mee gefotografeerd en gefilmd worden. En er kan uiteraard de tijd op worden bekeken, al dan niet voorzien van een lokaal weerbericht. Notificaties van e-mail en andere berichtendiensten kunnen worden geraadpleegd. Ook kunnen route-aanwijzingen via Google Maps worden verkregen via het horloge. Een en ander is te zien in een filmpje dat Pebble online heeft gezet.

De app store van Pebble is via eigen iOS- en Android-apps te benaderen, zodat de functionaliteit van het horloge kan worden uitgebreid. De stalen en lederen banden, alsmede de stalen en waterdichte behuizing van het slimme horloge, geven de Pebble Steel een eleganter uiterlijk dan de eerste smartwatch die het bedrijf uitbracht. De Pebble app store wordt ergens eind deze maand gelanceerd. De nieuwe Pebble Steel zou beschikbaar zijn vanaf 28 januari.

Bron: Pebble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Google Daydream

Google komt met standalone VR headset Google Daydream lees verder

Smartphone opladen

In 2018 is je smartphone binnen vijf minuten opgeladen lees verder

‘Next-gen AirPods case dient ook als oplader’ lees verder

slimme verlichting slimme lampen

WANT to Have: vijf slimme lampen voor een sfeervolle verlichting lees verder

Knops

Knops: deze oordoppen zijn een volumeknop voor… alles lees verder

iPhone 8

WANT to Have: de vijf beste draadloze oordopjes onder de 200 euro lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters