Pebble Time krijgt nieuwe opties door software update

De Pebble Time is de meest recente smartwatch van Pebble. Het horloge heeft een kleurenscherm en krijgt door een software update zelfs nog een paar handige opties.

Pebble Time krijgt nieuwe opties door software update pebble time 32 update

Pebble heeft versie 3.2 vrijgegeven van haar besturingssysteem voor de Pebble Time. In de nieuwe software zijn veel subtiele details veranderd; de intensiteit waarmee de smartwatch trilt kan worden aangepast en het formaat van lettertypes in het besturingssysteem kan worden veranderd. Daarnaast kan nu ook de helderheid van het scherm veranderd worden, en kan er gekozen worden hoelang het duurt voor het horloge op slaapstand gaat.

Na de update bestaat ook de mogelijkheid om in een keer alle gemiste notificaties te negeren. Ondersteuning voor een aantal muziekdiensten vinden we ook terug na de installatie van de update. De muziekdiensten Pandora, Spotify en Songza worden nu ook ondersteund.

De Android gebruikers krijgen een zoekbalk in de Time companion app, daarnaast wordt gezorgd dat notificatie instellingen beter opgeslagen zullen worden. De update voor de Pebble zorgt natuurlijk dat kleine foutjes uit het besturingssysteem worden gehaald. Spoedig zal de update naar de huidige Pebble Time komen, aan het einde van dit jaar komt de update naar de oudere Pebble en Pebble Steele.

De Pebble Time is Pebble’s nieuwste smartwatch en werkt in tegenstelling tot veel andere smartwatches op zowel Android als iOS. Daarnaast heeft het horloge een langere batterijduur dan veel concurrenten aangezien het horloge gebruik maakt van een E-paper scherm.

Bron: Pebble

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple Watch Pride Edition

Gedeelte opbrengst Apple Watch Pride Edition bandje gaat naar LGBTQ groepen lees verder

Snapchat Spectacles 2

Snapchat Spectacles 2 legt focus op augmented reality lees verder

Apple Watch 3

Apple experimenteert met flexibele displays voor nieuwe Apple Watch lees verder

FitBit

‘Nieuwe smartwatch van FitBit heeft accuduur van vier dagen’ lees verder

Android Wear 2.0

Deze smartwatches krijgen Android Wear 2.0 lees verder

Uvolt Watch

Uvolt Watch: laad je telefoon snel op met deze unieke smartwatch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters