Pebble Time krijgt nieuwe opties door software update

De Pebble Time is de meest recente smartwatch van Pebble. Het horloge heeft een kleurenscherm en krijgt door een software update zelfs nog een paar handige opties.

Pebble Time krijgt nieuwe opties door software update pebble time 32 update

Pebble heeft versie 3.2 vrijgegeven van haar besturingssysteem voor de Pebble Time. In de nieuwe software zijn veel subtiele details veranderd; de intensiteit waarmee de smartwatch trilt kan worden aangepast en het formaat van lettertypes in het besturingssysteem kan worden veranderd. Daarnaast kan nu ook de helderheid van het scherm veranderd worden, en kan er gekozen worden hoelang het duurt voor het horloge op slaapstand gaat.

Na de update bestaat ook de mogelijkheid om in een keer alle gemiste notificaties te negeren. Ondersteuning voor een aantal muziekdiensten vinden we ook terug na de installatie van de update. De muziekdiensten Pandora, Spotify en Songza worden nu ook ondersteund.

De Android gebruikers krijgen een zoekbalk in de Time companion app, daarnaast wordt gezorgd dat notificatie instellingen beter opgeslagen zullen worden. De update voor de Pebble zorgt natuurlijk dat kleine foutjes uit het besturingssysteem worden gehaald. Spoedig zal de update naar de huidige Pebble Time komen, aan het einde van dit jaar komt de update naar de oudere Pebble en Pebble Steele.

De Pebble Time is Pebble’s nieuwste smartwatch en werkt in tegenstelling tot veel andere smartwatches op zowel Android als iOS. Daarnaast heeft het horloge een langere batterijduur dan veel concurrenten aangezien het horloge gebruik maakt van een E-paper scherm.

Bron: Pebble

iPhone X? Saai! ‘Apple onthult binnenkort augmented reality hardware’ lees verder

Apple Watch 3

Kuo: ‘Apple Watch 3 kan (helaas) niet standalone bellen’ lees verder

Samsung Gear Fit 2 Pro kan ook zwemmen tracken lees verder

Apple Watch 3

‘Apple Watch 3 in het vierde kwartaal te koop’ lees verder

Samsung Gear S3 Classic en Frontier

Samsung Gear Sport: tekening van nieuwe wearable verschenen lees verder

‘Zo zien de nieuwe smartwatches van Fitbit eruit’ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters