'Pepper' van Sony Ericsson laat zich zien

Dat Sony Ericsson een opvolger van de Xperia Neo V maakt onder de codenaam ‘Pepper’ was al bekend. Nu zijn er ook plaatjes om dat gerucht te ondersteunen.

Het zou goed kunnen dat Sony Ericsson tijdens de CES volgende week in Las Vegas niet alleen de Xperia (arc) HD laat zien, maar ook een kleiner broertje: de Pepper.

Al eerder lekte uit dat dit een toestel wordt met een 3,7 inch scherm, voorlopig nog Android 2.3 Gingerbread met een toekomstige update naar ICS 4.0, en camera’s voor en achter (5-megapixel). Het midrange-toestel loopt op een 1Ghz dualcore procesor en is bij Sony Ericsson bekend onder typenummer MT27i.

Vreemd is wel dat het toestel op het uitgelekte plaatje nog is voorzien van fysieke knoppen, terwijl ICS dat niet meer vereist. Het zou kunnen zijn dat het een prototype is dat nog moet worden aangepast.

SE Pepper

 

SE pepper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Ik vindt het jammer dat Sony Ericsson verleden tijd is en ik persoonlijk ook dat Ericsson meer toevoegde dan op het eerste gezicht leek. Maar ik denk wel dat het zo niet verder kon. Het kan ook niet zo zijn dat zowel Sony als Ericsson geld blijven pompen in een bedrijf dat nou niet zo heel goed meer loopt en daar nauwelijks iets voor terug krijgen. Nu Sony de boel alleen heeft zal het wel bereid zijn om er meer in te investeren, omdat de mobiele markt toch zeker een belangrijke is om in aanwezig te blijven. En natuurlijk kan men ook beter alles integreren met de rest van de producten die Sony maakt, dus het heeft zeker ook positieve kanten. We zullen moeten zien hoe het uitpakt…

    1. Dominick -

      De overdracht van het Ericsson-deel aan Sony is deze maand. Dus het hoeft helemaal niet dat alle toestellen die nu gelanceerd worden alleen nog het Sony-logo voeren. Naar verwachting is dat pas half 2012 het geval. Het zou natuurlijk ook kunnen dat SE dit (met eigen logo en al) ontwikkeld heeft en dat Sony het uiteindelijk uitbrengt met zijn logo, zoals Bart zegt. We shall see 🙂

iPhone 8 iPhone 7 Plus

Video en foto’s tonen iPhone 8 naast iPhone 7 Plus lees verder

OnePlus 5

Videobyte: kan de OnePlus 5 tegen krassen, vuur en druk? lees verder

OnePlus 5

Vijf dingen die de OnePlus 5 nog beter zouden maken lees verder

LG V30

LG V30: onthullingsdatum en prijs opvallend toestel gelekt lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design Samsung Galaxy Note 8

Nostalgie: dit is de nieuwe Android klaptelefoon van Samsung lees verder

OnePlus 5

OnePlus 5 vs OnePlus 3T: dit zijn de vijf belangrijke verschillen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters