'Pepper' van Sony Ericsson laat zich zien

Dat Sony Ericsson een opvolger van de Xperia Neo V maakt onder de codenaam ‘Pepper’ was al bekend. Nu zijn er ook plaatjes om dat gerucht te ondersteunen.

Het zou goed kunnen dat Sony Ericsson tijdens de CES volgende week in Las Vegas niet alleen de Xperia (arc) HD laat zien, maar ook een kleiner broertje: de Pepper.

Al eerder lekte uit dat dit een toestel wordt met een 3,7 inch scherm, voorlopig nog Android 2.3 Gingerbread met een toekomstige update naar ICS 4.0, en camera’s voor en achter (5-megapixel). Het midrange-toestel loopt op een 1Ghz dualcore procesor en is bij Sony Ericsson bekend onder typenummer MT27i.

Vreemd is wel dat het toestel op het uitgelekte plaatje nog is voorzien van fysieke knoppen, terwijl ICS dat niet meer vereist. Het zou kunnen zijn dat het een prototype is dat nog moet worden aangepast.

SE Pepper

 

SE pepper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. Dominick -

      Ik vindt het jammer dat Sony Ericsson verleden tijd is en ik persoonlijk ook dat Ericsson meer toevoegde dan op het eerste gezicht leek. Maar ik denk wel dat het zo niet verder kon. Het kan ook niet zo zijn dat zowel Sony als Ericsson geld blijven pompen in een bedrijf dat nou niet zo heel goed meer loopt en daar nauwelijks iets voor terug krijgen. Nu Sony de boel alleen heeft zal het wel bereid zijn om er meer in te investeren, omdat de mobiele markt toch zeker een belangrijke is om in aanwezig te blijven. En natuurlijk kan men ook beter alles integreren met de rest van de producten die Sony maakt, dus het heeft zeker ook positieve kanten. We zullen moeten zien hoe het uitpakt…

    1. Dominick -

      De overdracht van het Ericsson-deel aan Sony is deze maand. Dus het hoeft helemaal niet dat alle toestellen die nu gelanceerd worden alleen nog het Sony-logo voeren. Naar verwachting is dat pas half 2012 het geval. Het zou natuurlijk ook kunnen dat SE dit (met eigen logo en al) ontwikkeld heeft en dat Sony het uiteindelijk uitbrengt met zijn logo, zoals Bart zegt. We shall see 🙂

Google Pixel 2 XL

‘Google Pixel 2 kan speciale acties uitvoeren met knijpbare zijkanten’ lees verder

Galaxy Note 8 krijgt kleur die de Galaxy S8 niet heeft lees verder

smartphone

Smartphone voorlopig nog koning onder de consumentenelectronica lees verder

Nokia 8 onthuld: High-end telefoon met stock Android lees verder

Samsung Galaxy Note 8 render

Specificaties Galaxy Note 8 eindelijk bevestigd lees verder

productielijn iPhone 8

Video laat voor het eerst ooit iPhone 8 productielijn zien lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters