Eerste persrenders Samsung klaptelefoon: zelfde specs Galaxy S8

Hoewel bijna alle aandacht rondom Samsung op het moment uitgaat naar de Galaxy Note 8, is het bedrijf bezig met een tweede premium toestel dat ook in de tweede helft van het jaar gelanceerd zal worden. We hebben het over de Samsung SM-G9298. Deze zou binnenkort al onthuld moeten worden en onlangs verschenen de eerste pers renders online.

SM-G9298 van de buitenkant helemaal onthuld

De SM-G9298 is een lekker nostalgische klap telefoon . Op de foto’s is een zwart toestel aan de buitenkant van verschillende hoeken te bekijken. Het lijkt erop dat de volume knoppen zich links bevinden, terwijl de power knop rechts is geplaatst. Aan de achterkant is een camera zichtbaar samen met een LED flash. Onder de camera lijkt zich nog een extra vlak te bevinden, wat eventueel de vingerafdrukscanner zou kunnen zijn. Helaas is de binnenkant van de SM-G9298 niet op de beelden te zien.

Samsung SM-G9298

Snapdragon 835 met 6GB werkgeheugen

Volgens eerdere berichten over de smartphone zou hij uitgerust zijn met een Snapdragon 835 chipset in combinatie met maar liefst 6GB RAM en 64GB opslagruimte. Verder zou het twee 4.2 inch full HD displays krijgen met een resolutie van 1080p. Wat de camera’s betreft zou de hoofdcamera een 12 megapixel lens krijgen en de selfiecamera één met 5 megapixels.

Bedoeld voor de Chinese markt

Het tweede vlaggenschip toestel is bedoeld voor de Chinese markt en heeft al de benodigde TENAA en FCC certificaties behaald. Het is onduidelijk of de telefoon ook echt alleen in China verkocht zal worden, of dat hij ook op een gegeven moment naar Europa komt. Waarschijnlijk kiest Sammy ervoor Europa voorlopig alleen te verblijden met de Galaxy Note 8, aangezien deze waarschijnlijk ook duurder zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Christiaan -

    En in Japan hebben ze alleen maar klaptelefoons 😉 als Japan nu of ooit vooruitstrevend was of is gaat onze cultuur hier wellicht nog veranderen.

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters