'Persafbeelding Apple iPad 2 lekt uit' – Update

Een Amerikaanse website claimt een afbeelding van de Apple iPad 2 ontvangen te hebben. Op de persafbeelding is de achterkant van het apparaat te zien met daar op een camera en een vernieuwde speaker.

De website The Boy Genius heeft volgens eigen zeggen een foto in handen gekregen van de iPad 2. De website staat erom bekend goede bronnen in de industrie te hebben en weet zo nu en dan als eerste nieuwe BlackBerries aan te kondigen en ander apparatuur, waaronder die van Apple. De website heeft de onderstaande foto plots in de mailbox gekregen van een anonieme gebruiker. Volgens de website komt de persfoto overeen met de geruchten die nu de ronde doen.

Op de foto is een camera te zien en daarnaast is het apparaat een stuk strakker vormgegeven dan zijn voorganger. De bolling over de achterkant is nu een recht stuk geworden en ook alle hoeken zijn nu afgerond. Aan de onderkant is een grotere speaker te zien, iets dat al vroeg in het geruchtencircuit naar voren kwam. De speaker moet beter geluid geven en is voortaan niet meer aan de onderkant van het toestel terug te vinden.

De website houd nog een slag om de arm maar gaat er vanuit dat dit daadwerkelijk een foto van het apparaat is. Ondertussen gaat ook het gerucht dat de iPad 2 ook in een witte kleur zal gaan uitkomen. Een onderdeel van het scherm van de nieuwe iPad 2 zou uitgelekt zijn met een witte kleur. Aanstaande woensdag avond zal Apple haar persconferentie voor de iPad 2 laten starten en naar verwachting daar de opvolger van de populaire tablet gaan aankondigen. All About Phones zal het evenement live gaan verslaan voor haar gebruikers.

Update 01-03-2011

Zoals terecht in een reactie onder dit artikel wordt aangegeven, is het inmiddels duidelijk geworden dat de afbeelding een photoshop van het apparaat is gemaakt door een fan. Dat wil overigens niet zeggen dat het geen goed idee geeft van hoe de iPad 2 er waarschijnlijk uit gaat zien.

Apple iPad 2 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters