'Persafbeelding Apple iPad 2 lekt uit' – Update

Een Amerikaanse website claimt een afbeelding van de Apple iPad 2 ontvangen te hebben. Op de persafbeelding is de achterkant van het apparaat te zien met daar op een camera en een vernieuwde speaker.

De website The Boy Genius heeft volgens eigen zeggen een foto in handen gekregen van de iPad 2. De website staat erom bekend goede bronnen in de industrie te hebben en weet zo nu en dan als eerste nieuwe BlackBerries aan te kondigen en ander apparatuur, waaronder die van Apple. De website heeft de onderstaande foto plots in de mailbox gekregen van een anonieme gebruiker. Volgens de website komt de persfoto overeen met de geruchten die nu de ronde doen.

Op de foto is een camera te zien en daarnaast is het apparaat een stuk strakker vormgegeven dan zijn voorganger. De bolling over de achterkant is nu een recht stuk geworden en ook alle hoeken zijn nu afgerond. Aan de onderkant is een grotere speaker te zien, iets dat al vroeg in het geruchtencircuit naar voren kwam. De speaker moet beter geluid geven en is voortaan niet meer aan de onderkant van het toestel terug te vinden.

De website houd nog een slag om de arm maar gaat er vanuit dat dit daadwerkelijk een foto van het apparaat is. Ondertussen gaat ook het gerucht dat de iPad 2 ook in een witte kleur zal gaan uitkomen. Een onderdeel van het scherm van de nieuwe iPad 2 zou uitgelekt zijn met een witte kleur. Aanstaande woensdag avond zal Apple haar persconferentie voor de iPad 2 laten starten en naar verwachting daar de opvolger van de populaire tablet gaan aankondigen. All About Phones zal het evenement live gaan verslaan voor haar gebruikers.

Update 01-03-2011

Zoals terecht in een reactie onder dit artikel wordt aangegeven, is het inmiddels duidelijk geworden dat de afbeelding een photoshop van het apparaat is gemaakt door een fan. Dat wil overigens niet zeggen dat het geen goed idee geeft van hoe de iPad 2 er waarschijnlijk uit gaat zien.

Apple iPad 2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dirivi -

  Ten eerste: staat in het bronartikel bij dat het een render is die gemaakt is door een fan. Geen echte afbeelding dus. Jammer! Gaan jullie artikel ook nog updaten?

  Ten tweede: jullie schrijven ineens over tablets. Maar deze site gaat tog over telefoons? Daarom heet hij toch zo? Je kan ook AllAboutTablets.nl beginnen 🙂 Maar schoenmaker, blijf bij je leesd! Als al die tablets komen, hoef ik echt niet allemaal nieuws en reviews op mn favo telefoonsite te zien hoor!

  1. Dominick -

   Ten eerste: Bedankt voor het melden, ik heb hem geüpdatet 🙂

   Ten tweede: We schrijven al over tablets sinds die markt in opkomst was (aka. sinds de eerste iPad). We hebben zelf ook voor die keuze gestaan en hebben besloten alleen over tablets met een ingebouwde 3G-chip te schrijven. En All About Tablets, wie weet komt dat nog een keer en dan gaan we natuurlijk de boel overschakelen. Maar voor nu is het niet zo ingewikkeld om er omheen te lezen als het je niet interesseert, toch? 😉

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters