'Persafbeelding Apple iPad 2 lekt uit' – Update

Een Amerikaanse website claimt een afbeelding van de Apple iPad 2 ontvangen te hebben. Op de persafbeelding is de achterkant van het apparaat te zien met daar op een camera en een vernieuwde speaker.

De website The Boy Genius heeft volgens eigen zeggen een foto in handen gekregen van de iPad 2. De website staat erom bekend goede bronnen in de industrie te hebben en weet zo nu en dan als eerste nieuwe BlackBerries aan te kondigen en ander apparatuur, waaronder die van Apple. De website heeft de onderstaande foto plots in de mailbox gekregen van een anonieme gebruiker. Volgens de website komt de persfoto overeen met de geruchten die nu de ronde doen.

Op de foto is een camera te zien en daarnaast is het apparaat een stuk strakker vormgegeven dan zijn voorganger. De bolling over de achterkant is nu een recht stuk geworden en ook alle hoeken zijn nu afgerond. Aan de onderkant is een grotere speaker te zien, iets dat al vroeg in het geruchtencircuit naar voren kwam. De speaker moet beter geluid geven en is voortaan niet meer aan de onderkant van het toestel terug te vinden.

De website houd nog een slag om de arm maar gaat er vanuit dat dit daadwerkelijk een foto van het apparaat is. Ondertussen gaat ook het gerucht dat de iPad 2 ook in een witte kleur zal gaan uitkomen. Een onderdeel van het scherm van de nieuwe iPad 2 zou uitgelekt zijn met een witte kleur. Aanstaande woensdag avond zal Apple haar persconferentie voor de iPad 2 laten starten en naar verwachting daar de opvolger van de populaire tablet gaan aankondigen. All About Phones zal het evenement live gaan verslaan voor haar gebruikers.

Update 01-03-2011

Zoals terecht in een reactie onder dit artikel wordt aangegeven, is het inmiddels duidelijk geworden dat de afbeelding een photoshop van het apparaat is gemaakt door een fan. Dat wil overigens niet zeggen dat het geen goed idee geeft van hoe de iPad 2 er waarschijnlijk uit gaat zien.

Apple iPad 2 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Dirivi -

  Ten eerste: staat in het bronartikel bij dat het een render is die gemaakt is door een fan. Geen echte afbeelding dus. Jammer! Gaan jullie artikel ook nog updaten?

  Ten tweede: jullie schrijven ineens over tablets. Maar deze site gaat tog over telefoons? Daarom heet hij toch zo? Je kan ook AllAboutTablets.nl beginnen 🙂 Maar schoenmaker, blijf bij je leesd! Als al die tablets komen, hoef ik echt niet allemaal nieuws en reviews op mn favo telefoonsite te zien hoor!

  1. Dominick -

   Ten eerste: Bedankt voor het melden, ik heb hem geüpdatet 🙂

   Ten tweede: We schrijven al over tablets sinds die markt in opkomst was (aka. sinds de eerste iPad). We hebben zelf ook voor die keuze gestaan en hebben besloten alleen over tablets met een ingebouwde 3G-chip te schrijven. En All About Tablets, wie weet komt dat nog een keer en dan gaan we natuurlijk de boel overschakelen. Maar voor nu is het niet zo ingewikkeld om er omheen te lezen als het je niet interesseert, toch? 😉

Apple iPhone X Hotwonder Hatwav Symbol S3

Deze iPhone X kloon draait op Android: leve China? lees verder

Apple iPhone X pre-order

Zoveel iPhone X exemplaren heeft Apple beschikbaar bij pre-order lees verder

Bekende leaker lekt specificaties en logo’s Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus lees verder

iPhone 8

Verkopen iPhone 8 vallen zwaar tegen door onverwachte tegenstander lees verder

iPhone X

Zo krijg je het uiterlijk van iOS 11 en iPhone X op elke Android smartphone lees verder

Huawei opvouwbare smartphone

Huawei onthult verrassende plannen voor opvouwbare smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters