Persafbeelding en specificaties Samsung Galaxy Nexus lekken vroegtijdig uit

Net voor de aankondiging van de Samsung Galaxy Nexus is een persafbeelding en de uiteindelijke specificaties van het toestel gelekt. De Galaxy Nexus krijgt een dualcore-processor die op 1.2GHz zijn werk zal gaan doen en is voorzien van Android 4.0.

De afbeelding van de Galaxy Nexus, eerder nog bekend als de Nexus Prime, is via een Japanse website naar buiten gekomen. De site weet ook de voltallige specificaties van het toestel op te sommen. Zo zal de telefoon voorzien zijn van een 1.2GHz dualcore TI OMAP 4460-processor. Daarnaast zit er een 4.65-inch touchscreen in het toestel met een HD-resolutie van 720×1280 pixels. De telefoon is daarnaast de eerste die op Android 4.0 zal gaan draaien.

Het toestel heeft een 5-megapixelcamera en kan in 1080p video’s opnemen. Aan de voorkant vinden we een 1.3-megapixelcamera en ook een NFC-chip zit in de telefoon verwerkt. Tot slot weet de bron te melden dat het toestel 1GB aan ram zal mee krijgen en in 16GB of in een 32GB variant verkrijgbaar zal zijn. De telefoon zal volgens de bron ongeveer 8.8 millimeter dik zijn en 135 gram gaan wegen. Als GPU zal in de telefoon een PowerVR SGX 540 te vinden zijn. Ook een micro-SD slot en een batterij van 1750mAh zijn aanwezig.

De Samsung Galaxy Nexus zal begin november de verkoop in gaan in ondermeer Japan en Amerika. Europa zal waarschijnlijk pas begin volgend jaar aan de beurt zijn.

Samsung Galaxy Nexus 
OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters