'Persafbeelding HTC One lekt uit'

Via Twitter is een persafbeelding van de HTC One uitgelekt. In de afbeelding is de voorkant van het toestel te zien en wat opvalt is dat optie-toets ontbreekt.

HTC One M7

De afbeelding is via het account van het relatief betrouwbare @Evleaks naar buiten gekomen. De afbeelding laat de HTC One, zoals de M7 vermoedelijk zal gaan heten zodra hij aangekondigd wordt, in volle glorie zien van de voorkant. Wat opvalt is dat het toestel een nieuw design heeft mee gekregen en vermoedelijk twee stereo-speakers aan de voorkant heeft mee gekregen. Daarnaast is de nieuwe HTC Sense 5-interface te zien. Deze interface lijkt Facebook-content te gaan aggregeren op het home-screen. Daarnaast is de bekende klok-widget opnieuw vormgegeven in een wat sobere zwart/wit-kleur.

De telefoon lijkt van aluminium gemaakt te zijn, al is de render niet van erg hoge kwaliteit. Ook valt op dat de optie-toets van Android ontbreekt onder het scherm. Daar zijn nu alleen de terug-knop en de home-knop te zien, maar niet de optie-toets voor in apps. Desondanks heeft @Evleaks zich in het verleden wel als een betrouwbare bron getoond, maar dat wil niet zeggen dat de bron het altijd bij het rechte eind heeft gehad.

HTC zal haar nieuwe vlaggenschip op 19 februari wereldkundig gaan maken tijdens een persconferentie in ondermeer Londen en New York. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Xiaomi Mi Mix 2s

Official Xiaomi Mi Mix 2s photos: where’s the selfie camera? lees verder

Huawei P20 super slow motion

De Huawei P20 (Pro) gaat de Samsung Galaxy S9 achterna lees verder

HTC Desire U12 en Desire U12+ onthuld

Verrassing: HTC onthult budgetmodellen HTC Desire U12 en Desire U12+ lees verder

Google Instant Apps

Instant Apps: Google Play laat je nu games spelen zonder installatie lees verder

Samsung Galaxy S9 vs iPhone X droptest: verrassende winnaar lees verder

De OnePlus 6 wordt om een bijzondere reden zeer interessant lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters