'Persafbeelding HTC One lekt uit'

Via Twitter is een persafbeelding van de HTC One uitgelekt. In de afbeelding is de voorkant van het toestel te zien en wat opvalt is dat optie-toets ontbreekt.

HTC One M7

De afbeelding is via het account van het relatief betrouwbare @Evleaks naar buiten gekomen. De afbeelding laat de HTC One, zoals de M7 vermoedelijk zal gaan heten zodra hij aangekondigd wordt, in volle glorie zien van de voorkant. Wat opvalt is dat het toestel een nieuw design heeft mee gekregen en vermoedelijk twee stereo-speakers aan de voorkant heeft mee gekregen. Daarnaast is de nieuwe HTC Sense 5-interface te zien. Deze interface lijkt Facebook-content te gaan aggregeren op het home-screen. Daarnaast is de bekende klok-widget opnieuw vormgegeven in een wat sobere zwart/wit-kleur.

De telefoon lijkt van aluminium gemaakt te zijn, al is de render niet van erg hoge kwaliteit. Ook valt op dat de optie-toets van Android ontbreekt onder het scherm. Daar zijn nu alleen de terug-knop en de home-knop te zien, maar niet de optie-toets voor in apps. Desondanks heeft @Evleaks zich in het verleden wel als een betrouwbare bron getoond, maar dat wil niet zeggen dat de bron het altijd bij het rechte eind heeft gehad.

HTC zal haar nieuwe vlaggenschip op 19 februari wereldkundig gaan maken tijdens een persconferentie in ondermeer Londen en New York. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Hint Google’s nieuwe wallpaper naar volledige naam Android P? lees verder

LG G7 ThinQ

Tijd voor de notch: dit is de LG G7 ThinQ lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Samsung Galaxy S9 verslaat iPhone X in prestigieuze test lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters