'Persafbeelding HTC One lekt uit'

Via Twitter is een persafbeelding van de HTC One uitgelekt. In de afbeelding is de voorkant van het toestel te zien en wat opvalt is dat optie-toets ontbreekt.

HTC One M7

De afbeelding is via het account van het relatief betrouwbare @Evleaks naar buiten gekomen. De afbeelding laat de HTC One, zoals de M7 vermoedelijk zal gaan heten zodra hij aangekondigd wordt, in volle glorie zien van de voorkant. Wat opvalt is dat het toestel een nieuw design heeft mee gekregen en vermoedelijk twee stereo-speakers aan de voorkant heeft mee gekregen. Daarnaast is de nieuwe HTC Sense 5-interface te zien. Deze interface lijkt Facebook-content te gaan aggregeren op het home-screen. Daarnaast is de bekende klok-widget opnieuw vormgegeven in een wat sobere zwart/wit-kleur.

De telefoon lijkt van aluminium gemaakt te zijn, al is de render niet van erg hoge kwaliteit. Ook valt op dat de optie-toets van Android ontbreekt onder het scherm. Daar zijn nu alleen de terug-knop en de home-knop te zien, maar niet de optie-toets voor in apps. Desondanks heeft @Evleaks zich in het verleden wel als een betrouwbare bron getoond, maar dat wil niet zeggen dat de bron het altijd bij het rechte eind heeft gehad.

HTC zal haar nieuwe vlaggenschip op 19 februari wereldkundig gaan maken tijdens een persconferentie in ondermeer Londen en New York. All About Phones zal daarbij aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Per... -

  Vind persoonlijk dat de naam echt heel slecht gekozen is. Denk dat veel mensen die zich er niet in hebben verdiept denken dat de One x een verbeterde versie o.i.d. is.

  Vond de m7 wel een goeie naam eigenlijk.

   1. Per... -

    De afbeelding toont een telefoon met witte vlakken aan de boven- en onderzijde, met daarin een speakergrill. Het gedeelte rond het scherm is zwart, waar centraal onderin tussen de knoppen een HTC-logo staat. Het logo zou een dubbelfunctie kunnen hebben als app-switch-knop, een knop die anders lijkt te ontbreken.

    bron: tweakers

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

smartphones

FBI en CIA waarschuwen tegen Huawei toestellen lees verder

Nokia 5

De vijf beste Nokia smartphones van dit moment lees verder

Samsung Galaxy S9 Active

Verrassing: Samsung Galaxy S9 Plus verslaat iPhone X in benchmarktest lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters