'Persafbeelding Nexus-tablet van Google komt uit'

De website Pocketnow heeft een persafbeelding gepubliceerd van Google’s eigen Nexus-tablet. De site meldt dat het zo goed als zeker is dat de afbeeldingen echt zijn.

De bron Pocketnow heeft een prima geschiedenis als het gaat om het vinden van informatielekken over toestellen die door fabrikanten nog niet bekend gemaakt zijn. Ondermeer de HTC One-lijn is door de site uitgelekt en ook de nieuwe LG-lijn heeft Pocketnow naar juistheid vroegtijdig weten te openbaren. De Amerikaanse site lijkt goede bronnen binnen verschillende fabrikanten te hebben en inmiddels hebben ze wederom een grote scoop te pakken.

Pocketnow heeft nu een persafbeelding gepubliceerd van Google’s eigen tablet. Deze zogenaamde Nexus-tablet zal erg goedkoop moeten gaan worden. De tablet zal slechts 200 dollar moeten gaan opbrengen en is vermoedelijk door Asus gefabriceerd. Volgens Pocketnow is er ‘weinig twijfel’ over het feit of het hier daadwerkelijk de Nexus-tablet is. De site zet dan ook haar reputatie op het spel door ferm achter deze foto te gaan staan.

De Nexus-tablet zal een clean Android 4.0 OS mee gaan krijgen. Dit is duidelijk te zien op de persafbeelding aangezien er geen skin overheen is gezet. Specificaties van de tablet zijn nog niet bekend en daarnaast is nog steeds onduidelijk wanneer de tablet op de markt moet gaan komen. Geruchten gaan wel dat deze tablet een 7-inch touchscreen mee zal gaan krijgen, al lijkt de bron te denken dat er een 10-inch scherm op de afbeelding wordt weergegeven.

Google Nexus tablet 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Maximiliaan -

  PS. bij de schuin-aanzichten van de foto, lijkt 't dan niet alsof er weer zo'n boogje in zit die we ook hebben bij Galaxy Nexus / Nexus S?

  1. gwystyl2 -

   Dat lijkt me voor een tablet ook niet zo nodig/handig. Bij een telefoon kan je nog denken dat het daardoor handiger wordt om bij een groot scherm toch makkelijker met je duim het hele scherm te bereiken. Bij 7" of groter lukt dat zelfs mensen met hele grote handen niet denk ik 🙂

 2. Maximiliaan -

  Wow! Zo vet! Ik hoop dat dit 'm echt is!
  Hopelijk zijn de specificaties ook gelijk aan die van de ASUS MeMo 370t: Tegra 3, 1280×800 ..

 3. gwystyl2 -

  Ziet er netjes uit, en mooi dun (dus waarschijnlijk licht?).
  Zo te zien zitten er ook behoorlijk wat aansluitingen op: SIM, (micro)SD, micro-USB, micro-HDMI, 3.5mm jackplug, en jammer genoeg ook een vage propriety plug aan de rechterkant. Ik zou het fijn zijn als dingen als toetsenbord/dock ook via micro-usb zouden kunnen. Nu heeft elke fabrikant zijn eigen aansluiting, zodat de meeste accessoires alleen van die fabrikant zelf afkomsting kunnen zijn.

iphone se 2

‘iPhone SE 2 wordt begin 2018 aangekondigd’ lees verder

Xiaomi Mi 7

Specificaties en prijs Xiaomi Mi 7 gelekt: goedkope high-end topper? lees verder

Samsung Galaxy S9

Grote kans dat de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus begin januari wordt aangekondigd lees verder

Apple iPhone X 2018

‘Volgende iPhone X krijgt gigabit 4G en dual sim’ lees verder

OnePlus deelt (slecht) nieuws rondom de OnePlus 6T lees verder

Samsung Experience

Dit voegt Samsung Experience 9.0 allemaal toe aan je Galaxy S8 (Plus) lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters