'Persafbeelding Nexus-tablet van Google komt uit'

De website Pocketnow heeft een persafbeelding gepubliceerd van Google’s eigen Nexus-tablet. De site meldt dat het zo goed als zeker is dat de afbeeldingen echt zijn.

De bron Pocketnow heeft een prima geschiedenis als het gaat om het vinden van informatielekken over toestellen die door fabrikanten nog niet bekend gemaakt zijn. Ondermeer de HTC One-lijn is door de site uitgelekt en ook de nieuwe LG-lijn heeft Pocketnow naar juistheid vroegtijdig weten te openbaren. De Amerikaanse site lijkt goede bronnen binnen verschillende fabrikanten te hebben en inmiddels hebben ze wederom een grote scoop te pakken.

Pocketnow heeft nu een persafbeelding gepubliceerd van Google’s eigen tablet. Deze zogenaamde Nexus-tablet zal erg goedkoop moeten gaan worden. De tablet zal slechts 200 dollar moeten gaan opbrengen en is vermoedelijk door Asus gefabriceerd. Volgens Pocketnow is er ‘weinig twijfel’ over het feit of het hier daadwerkelijk de Nexus-tablet is. De site zet dan ook haar reputatie op het spel door ferm achter deze foto te gaan staan.

De Nexus-tablet zal een clean Android 4.0 OS mee gaan krijgen. Dit is duidelijk te zien op de persafbeelding aangezien er geen skin overheen is gezet. Specificaties van de tablet zijn nog niet bekend en daarnaast is nog steeds onduidelijk wanneer de tablet op de markt moet gaan komen. Geruchten gaan wel dat deze tablet een 7-inch touchscreen mee zal gaan krijgen, al lijkt de bron te denken dat er een 10-inch scherm op de afbeelding wordt weergegeven.

Google Nexus tablet 
Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters