Persafbeeldingen Huawei Ascend P7 lekken uit

Evan Blass heeft via zijn website de nodige persafbeeldingen van de aanstaande Huawei Ascend P7 online gezet. Het toestel lijkt bijzonder veel op zijn voorganger, maar krijgt wel een nieuw kleurtje mee.

Via de website van @evleaks heeft Evan Blass opnieuw informatie vrijgegeven over een nog onaangekondigd toestel van Huawei. De Ascend P7 moet het nieuwe vlaggenschip gaan worden van Huawei en de opvolger van de populaire midrange-smartphone, de Ascend P6. Het toestel is inmiddels al veelvuldig uitgelekt, maar het is nu voor het eerst dat ook persfoto’s van het toestel vrijgegeven worden.

Het toestel zal bijzonder veel op zijn voorganger gaan lijken. De smartphone zal rond de 7mm dik gaan worden. Wel zal hij een nieuw, blauw, kleurtje mee gaan krijgen van Huawei. De voorganger was in eerste instantie uitgedost in het zwart en in het wit. Ook de witte kleur zal deze keer weer terug komen.

Qua specificaties is het toestel er wel wat op vooruit gegaan. Het scherm krijgt een grootte van 5-inch en een resolutie van 1080×1920. Huawei heeft zijn eigen Kirin 910T-processor, met vier kernen, in het apparaat gestopt. De Ascend P7 bezit over 2 GB aan werkgeheugen. Waarschijnlijk zit aan de achterkant van het apparaat een camera die goed is voor 13 MP. Aan de voorkant zit ook een beste kiekjesmaker, aangezien die camera waarschijnlijk in 8 MP foto’s kan schieten.

Huawei levert zijn eigen Emotion-userinterface mee bij de P7, die op Android 4.4 KitKat gaat draaien. Het toestel beschikt over 16 GB aan opslagruimte, maar dit valt ook uit te breiden met een microSD-kaart. De Ascend P7 is ook 4G-geschikt.

Volgende week woensdag presenteert Huawei dus de Ascend P7 officieel in Parijs. All About Phones is daarbij aanwezig.

Huawei Ascend P7 
Huawei Ascend P7 
Huawei Ascend P7 
Android P 9.0

Deze smartphones krijgen allemaal Android P lees verder

Wiko view 2

Wiko View 2 Review lees verder

Samsung Galaxy S10 geen achter vingerafdrukscanner

‘Samsung Galaxy S10 krijgt geen vingerafdrukscanner achterop’ lees verder

Light smartphone met negen camera's

Light werkt aan smartphone met negen camera’s lees verder

iPhone X Plus dummy

iPhone X Plus en iPhone 9 dummies opgedoken in video lees verder

Pixel 3 XL render

360-graden Pixel 3 en Pixel 3 XL renders gelekt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters